Grafische Prestaties Voor Games Verbeteren

Inhoudsopgave:

Grafische Prestaties Voor Games Verbeteren
Grafische Prestaties Voor Games Verbeteren

Video: Grafische Prestaties Voor Games Verbeteren

Video: Gaming prestaties verbeteren 2022, December
Anonim

Er zijn twee manieren om de prestaties van een videokaart te verbeteren. Als u de kenmerken van de videoadapter niet wilt wijzigen, wijzigt u de parameters van de werking ervan door de software dienovereenkomstig aan te passen.

Grafische prestaties voor games verbeteren
Grafische prestaties voor games verbeteren

instructies:

Stap 1

Installeer de nieuwste software voor uw grafische kaart. Bezoek hiervoor de sites www.ati.com of www.nvidia.ru, afhankelijk van de fabrikant van deze videoadapter. Download de nieuwste versie van het programma en installeer het. Start uw computer opnieuw op om de installatie van de component te voltooien.

Stap 2

Open Eigenschappen voor beeldscherm en klik op de knop Geavanceerd. Selecteer "nVidia Configuratiescherm" of "Catalyst Control Center". Selecteer in het menu dat wordt geopend "3D-toepassingsinstellingen" of 3D-instellingen.

Stap 3

Stel voor Smoothing de parameter Level (2x) in. Het is beter om Box als filter te gebruiken. Schakel anisotrope filtering uit. Activeer ofwel het item "Gebruik applicatie-instellingen" of "Samples per pixel".

Stap 4

Stel nu in het menu Meerdere afbeeldingen Detailniveau de optie Hoge prestaties in. Als de graphics in de game van te lage kwaliteit zijn, verhoog deze dan exponentieel naar de waarden "Performance" of "Quality".

Stap 5

Zorg ervoor dat u het item "Wacht op verticale update" of "Verticale synchronisatiepuls" vindt. Stel deze in op Altijd uit. Dit zal het aantal frames per seconde in veel 3D-games drastisch verhogen.

Stap 6

Kies de juiste anti-aliasingmodus. Als je de maximale prestaties van de videokaart wilt garanderen, waarbij je de beeldkwaliteit verwaarloost, zet dan anti-aliasing uit of stel de laagste kwaliteit in. Schakel drievoudige buffering uit in de instellingen van het Open GL-item. Als u een laptop gebruikt, opent u de energie-instellingen. Zorg ervoor dat u de energiebesparende modus voor de gewenste videokaart uitschakelt. Dit zal de prestaties van de videoadapter verbeteren wanneer deze op batterijstroom werkt.

Populair per onderwerp