Naar De Instellingen Van De Grafische Kaart Gaan

Inhoudsopgave:

Naar De Instellingen Van De Grafische Kaart Gaan
Naar De Instellingen Van De Grafische Kaart Gaan

Video: Naar De Instellingen Van De Grafische Kaart Gaan

Video: HOW TO SET NVIDIA GRAPHICS CARD SETTINGS TO GET MAXIMUM PERFORMANCE AND FPS DURING GAMEPLAY!!2017!! 2022, December
Anonim

Door de instellingen voor de videokaart aan te passen, kunt u de weergavekwaliteit van afbeeldingen en video aanpassen, de weergaveresolutie wijzigen, de gebruiksmodi van een of meer monitoren instellen en nog veel meer. Als het bedieningspaneel van de videokaart niet automatisch start wanneer het systeem opstart, kun je ook het programma dat de videokaartinstellingen verzorgt "handmatig" invoeren.

Naar de instellingen van de grafische kaart gaan
Naar de instellingen van de grafische kaart gaan

instructies:

Stap 1

U kunt het instellingenprogramma voor de videokaart op verschillende manieren openen. Ga vanuit het menu Start naar Configuratiescherm. Als u hebt ingesteld dat het Configuratiescherm per categorie moet worden weergegeven, schakelt u over naar de klassieke weergave - klik op het bijschrift in de linkerbovenhoek van het venster. In het geopende venster selecteer je het icoon van je videokaart en klik je erop met de linkermuisknop. Als er bijvoorbeeld een NVIDIA-videokaart is geïnstalleerd, toont het Configuratiescherm het pictogram van de oorspronkelijke fabrikant en de handtekening "NVIDIA-configuratiescherm".

Stap 2

Om het instellingenpaneel van de videokaart te openen, kunt u de andere kant op gaan. Open de map "Deze computer", selecteer de lokale schijf C (standaard is de videokaartsoftware op deze schijf geïnstalleerd). Ga naar de map "Program Files" en selecteer de map die overeenkomt met de naam van uw videokaart. Voor NVIDIA krijgt de map de naam "NVIDIA Corporation". Zoek het pictogram van het bedieningspaneel van de videokaart in de geselecteerde map en klik erop met de linkermuisknop. Voor NVIDIA - de map "Configuratieschermclient" en het bestandspictogram "nvcplui.exe".

Stap 3

Er is een andere manier om het instellingenpaneel van de videokaart te bellen. Klik met de rechtermuisknop op een vrije ruimte op het bureaublad. Klik in het vervolgkeuzemenu op het item "Eigenschappen" met een willekeurige muisknop om het venster "Eigenschappen: Weergave" te openen. Ga naar het tabblad "Opties" en klik op de knop "Geavanceerd" om het venster "Eigenschappen: Monitor Connector Module en (naam van uw grafische kaart)" te openen. Ga in het geopende venster naar het tabblad met de naam van uw videokaart en klik op de knop "Start Configuratiescherm".

Stap 4

Als je niet weet welke videokaart je hebt geïnstalleerd, controleer dan de naam. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad en selecteert u "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Ga in het eigenschappenvenster naar het tabblad "Hardware" en klik op de knop "Apparaatbeheer". Zoek in het geopende venster de regel "Videoadapters" en vouw het catalogusitem uit door op het pictogram "+" te klikken of door te dubbelklikken op de naam van de regel zelf. De naam van het subitem is de naam van uw videokaart.

Stap 5

Meer volledige informatie over de videokaart kan worden verkregen via de DirectX Diagnostic Tool. Roep hiervoor de opdracht Uitvoeren aan via het menu Start. Voer in het vrije veld het commando "dxdiag" in zonder aanhalingstekens of spaties. Wacht terwijl het verzamelen van gegevens over uw systeem is voltooid. Ga naar het tabblad "Weergave" in het venster dat wordt geopend. Informatie over de videokaart vindt u in het gedeelte "Apparaat".

Populair per onderwerp