Instellingen Wijzigen Zonder Het Spel Te Openen

Inhoudsopgave:

Instellingen Wijzigen Zonder Het Spel Te Openen
Instellingen Wijzigen Zonder Het Spel Te Openen

Video: Instellingen Wijzigen Zonder Het Spel Te Openen

Video: Instellingen Wijzigen Zonder Het Spel Te Openen
Video: MIJN BESTE PC + CONSOLE SETTINGS In Fortnite Chapter 2 Season 7! 2024, April
Anonim

Slechts in enkele gevallen is het mogelijk om de spelinstellingen te wijzigen zonder deze in te voeren. Dit is bijvoorbeeld nodig voor het sneller laden van het menu of andere elementen van het spel, maar ook voor andere doeleinden.

Instellingen wijzigen zonder het spel te openen
Instellingen wijzigen zonder het spel te openen

instructies:

Stap 1

Installeer het spel als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Open de Games, Program Files of welke map dan ook waar u gewoonlijk programma's en games installeert op de lokale schijf van uw computer. De map kan worden beveiligd tegen weergave, wijzig deze optie in het dialoogvenster dat verschijnt en kies ervoor om bestaande items weer te geven. Dit kan gebeuren als u de map voor de eerste keer opent nadat u het besturingssysteem hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Zoek een map met de naam volgens de naam van je spel. Het kan ook een directory zijn met de naam van het ontwikkelaarsbedrijf in de naam. Er zullen waarschijnlijk veel andere mappen in staan, controleer elk van hen op een configuratiebestand. Het kan Instellingen, Configuratie, Spelinstellingen, enzovoort worden genoemd. Rechts vind je de instellingen voor de videokaart, de besturing, de moeilijkheidsgraad van het spel, enzovoort.

Stap 3

Gebruik een alternatieve methode om je spelinstellingen te wijzigen. Klik op het bureaublad met de rechtermuisknop op de snelkoppeling, navigeer naar de locatie van het object door op de overeenkomstige opdracht in het geopende eigenschappenvenster te klikken. Je zou in de map met het spel moeten zijn. U kunt hiervoor ook de hierboven beschreven methode gebruiken.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling om het spel te starten, selecteer de eigenschappen ervan. Als er een extra item is voor het instellen van de spelparameters, verander dan de configuratie zoals je wilt en in overeenstemming met de systeemvereisten om de software uit te voeren.

Stap 5

Pas uw wijzigingen toe en sla ze op. Houd er rekening mee dat deze functie ook alleen beschikbaar is voor bepaalde games. Om de parameters van de meeste ervan te wijzigen, moet u nog steeds de geïnstalleerde applicatie starten en de nodige wijzigingen aanbrengen via het menu.

Aanbevolen: