Luidsprekers Van Het Midden Op De Computer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Luidsprekers Van Het Midden Op De Computer Aansluiten
Luidsprekers Van Het Midden Op De Computer Aansluiten

Video: Luidsprekers Van Het Midden Op De Computer Aansluiten

Video: Luidsprekers Van Het Midden Op De Computer Aansluiten
Video: Connect bookshelf speakers to computer - Step by step 2024, Mei
Anonim

Als apparaat voor het afspelen van geluid op een computer kunt u niet alleen speciaal voor dit doel aangeschafte computerluidsprekers gebruiken. In principe voldoet elk audiosysteem, ook speakers van een muziekcentrum.

Luidsprekers van het midden op de computer aansluiten
Luidsprekers van het midden op de computer aansluiten

instructies:

Stap 1

Maak een geschikt snoer klaar voor aansluiting. Als uw muziekcentrum een audio-ingangsinterface (vaak Aux genoemd) met cinch-aansluitingen heeft, hebt u een snoer nodig met twee van deze stekkers aan het ene uiteinde en een mini-jack aan het andere. Als u verbinding maakt via de microfooningang, hebt u een kabel met mini-jackpluggen aan beide uiteinden nodig. Sommige stereomodellen kunnen een jack-type jack gebruiken voor een microfooningang.

Stap 2

Steek het ene uiteinde van de draad in de overeenkomstige connector op het muziekcentrum. Sluit het andere uiteinde aan op de geluidskaart van uw computer. Selecteer in dit geval als aansluiting voor de aansluiting degene die bedoeld is voor geluidsuitvoer - Uit. Op de geluidskaart staat het in de regel groen aangegeven.

Stap 3

Schakel de betreffende bedrijfsmodus op het muziekcentrum in. Als u Aux gebruikt, activeert u deze modus door op de gelijknamige knop op de stereo te drukken. Voor de werking van de microfoonconnector is het in de regel niet vereist om speciale bedieningsmodi in te schakelen, maar sommige modellen van muziekcentra ondersteunen de versterking van de signaalinvoer via deze connector.

Stap 4

Stel uw geluidskaart in om te werken. Selecteer "Start" - "Configuratiescherm" - "Geluid" op uw computer. Open de subsectie "Afspelen" en controleer de instellingen van de geluidskaart. Als alles normaal is, zie je een groen vinkje naast de afbeelding van het bijbehorende apparaat.

Stap 5

Het blijft om de prestaties van de verbinding te controleren. Pas het volume op het muziekcentrum aan en speel een audiobestand af op uw computer. Als je alles goed hebt aangesloten, hoor je het geluid uit de muziekspeakers. Controleer anders nogmaals of alle stappen correct zijn gevolgd en of de snoeren goed zijn aangesloten, ook die waarmee de luidsprekers met het muziekcentrum zijn verbonden.

Aanbevolen: