Audio Aansluiten Op Luidsprekers

Inhoudsopgave:

Audio Aansluiten Op Luidsprekers
Audio Aansluiten Op Luidsprekers

Video: Audio Aansluiten Op Luidsprekers

Video: Audio Aansluiten Op Luidsprekers
Video: Een stereoset aansluiten - Zo doe je dat! 2024, Mei
Anonim

Als er na het aansluiten van de luidsprekers op de computer geen geluid wordt afgespeeld, moet u een aantal instellingen uitvoeren om het probleem op te lossen. Opgemerkt moet worden dat de instelling van alle noodzakelijke parameters snel genoeg wordt uitgevoerd en geen speciale kennis van het pc-apparaat van de gebruiker vereist.

Audio aansluiten op luidsprekers
Audio aansluiten op luidsprekers

Noodzakelijk

Computer, luidsprekers

instructies:

Stap 1

Let bij het aansluiten van luidsprekers op de informanten die op het bureaublad verschijnen. In de meeste gevallen geeft het systeem, nadat audioapparaten op de computer zijn aangesloten, een add-onvenster weer waarin de gebruiker het type aangesloten apparatuur moet specificeren.

Stap 2

Dus, door de stekker van het apparaat in de audio-uitgang van de computer te steken, stelt u in het venster dat wordt geopend de Line Out-parameter in. Als er na het aansluiten van de luidsprekers geen informant op het bureaublad verschijnt, heeft het besturingssysteem automatisch het type apparatuur gedetecteerd. Nu kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Stap 3

Voordat u verder gaat met verdere instellingen, zet u de luidsprekers aan door de volumeregelaar op het product in de maximale stand te zetten. Zorg ervoor dat de modus "MUTE" is uitgeschakeld.

Stap 4

Open de instellingen voor het afspelen van geluid op uw computer door met de linkermuisknop op het luidsprekerpictogram in het systeemvak te klikken. Zet alle bedieningselementen in de bovenste stand. Als na deze acties het geluid niet verschijnt, gaat u naar het gedeelte "Parameters" en klikt u op het menu "Eigenschappen".

Stap 5

Vink de vakjes naast alle waarden aan en sla de wijzigingen op. Nu wordt het geluidsinstellingenvenster aangevuld met een aantal extra bedieningselementen. U moet ze allemaal op de maximale positie zetten en vervolgens de functionaliteit van het audioapparaat controleren. Nadat u wijzigingen heeft aangebracht in het gedeelte met audio-instellingen, werken de aangesloten luidsprekers normaal.

Aanbevolen: