Luidsprekers En Hoofdtelefoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Luidsprekers En Hoofdtelefoon Aansluiten
Luidsprekers En Hoofdtelefoon Aansluiten

Video: Luidsprekers En Hoofdtelefoon Aansluiten

Video: Luidsprekers En Hoofdtelefoon Aansluiten
Video: Harman Kardon Omni+ | Hoe koppelt u luidsprekers met elkaar 2024, Mei
Anonim

Als uw computer geen stuurprogramma's voor de geluidskaart heeft, kunt u geen geluid afspelen. Zorg er daarom bij het aansluiten van luidsprekers en koptelefoons voor dat de juiste software op de pc is geïnstalleerd.

Luidsprekers en hoofdtelefoon aansluiten
Luidsprekers en hoofdtelefoon aansluiten

Noodzakelijk

Computer, luidsprekers, koptelefoons

instructies:

Stap 1

Software installeren voor de geluidskaart. Plaats de schijf met de stuurprogramma's voor uw geluidskaart in het diskettestation. Nadat u hebt gewacht tot het is gedownload, activeert u de software-installatie zonder parameters te wijzigen (met name het installatiepad). Nadat de stuurprogramma's van de geluidskaart op uw computer zijn geïnstalleerd, kunt u doorgaan met het aansluiten van de luidsprekers en hoofdtelefoon.

Stap 2

Sluit de speakers aan elkaar aan met een speciale adapter, die bij de levering wordt meegeleverd. Zodra de apparaten zijn aangesloten, sluit u ze aan op uw computer. Steek hiervoor de stekker in een willekeurig vrij stopcontact aan de achterkant van de pc. Nadat de stekker is ingestoken, definieert u het apparaat als Front Speaker Out. Sla de instellingen op en test de functionaliteit door een muziekbestand op uw computer aan te zetten.

Stap 3

Een hoofdtelefoon aansluiten op een computer. Let op de koptelefoonstekker, je zult zien dat deze is gemaakt in een groene kleurstelling. Om een hoofdtelefoon op uw pc aan te sluiten, steekt u de stekker in de groene aansluiting aan de achterkant van uw computer. Als er geen groen stopcontact is, kunt u de stekker in een willekeurig vrij gat steken. Nadat de stekker is ingestoken, definieert u het apparaat als "Hoofdtelefoon". Sla de parameters op.

Aanbevolen: