Hoe Maak Je Een Kopieerapparaat Van Een Scanner?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kopieerapparaat Van Een Scanner?
Hoe Maak Je Een Kopieerapparaat Van Een Scanner?

Video: Hoe Maak Je Een Kopieerapparaat Van Een Scanner?

Video: Hoe Maak Je Een Kopieerapparaat Van Een Scanner?
Video: How to Setup Scan to Folder (Canon Copier to PC) 2024, Mei
Anonim

Het is bijna onmogelijk om vanuit een scanner direct thuis een kopieerapparaat te maken. Daarom wordt het noodzakelijk om extra apparaten zoals een printer te hebben. Hij wordt direct verantwoordelijk voor het drukken. Hoe hun gezamenlijke werk correct te organiseren?

Hoe maak je een kopieerapparaat van een scanner?
Hoe maak je een kopieerapparaat van een scanner?

Noodzakelijk

Borland Turbo Assembler

instructies:

Stap 1

Om van de scanner een kopieerapparaat te maken, moet u vooraf een afdrukapparaat aanschaffen. Het moet worden gekozen op basis van het doel - of u nu foto's of gewone documenten in grote hoeveelheden gaat afdrukken. Printers zijn verschillend: inkjet, laser, matrix. De meest voorkomende op dit moment zijn laserprinters op het gebied van het printen van monochrome en kleurendocumenten en inkjet voor het printen van foto's.

Stap 2

Sluit beide apparaten - scanner en printer - op één computer aan met behulp van de meegeleverde kabels. Installeer ook de apparaatstuurprogramma's en voer de eerste installatie uit in het bijbehorende menu op het bedieningspaneel.

Stap 3

Selecteer deze printer als het standaard afdrukapparaat als u er meer dan één hebt. Als u een netwerkprinter gebruikt, voert u de installatie op beide computers uit nadat u ervoor heeft gezorgd dat de LAN-verbinding correct is.

Stap 4

Ga door met het installeren van speciale software om de gescande afbeelding op een printer af te drukken zonder het computermenu te gebruiken. Als je programmeervaardigheden hebt, kun je het ook gemakkelijk zelf schrijven, terwijl je een menu maakt met voorwaarden die de opties impliceren voor het afdrukken van documenten die je nodig hebt (bijvoorbeeld met behulp van de Borland Turbo Assembler, als je de programmeertaal van de Assembler-machine kent). Gebruik voor het ontwikkelen van een programma een builder, een compiler en een emulator; de programmeertaal voor dergelijke programma's kan het beste worden gekozen op basis van de kenmerken van de apparaten.

Stap 5

Als je een alles-in-één apparaat hebt, lees dan de gebruikershandleiding voor hoe je het direct kunt gebruiken zonder verbinding te maken met een computer. Deze modus wordt door de meeste multifunctionele printers ondersteund, in dit geval worden alle printparameters direct vanaf het bedieningspaneel ingesteld.

Aanbevolen: