Een .ape-bestand Splitsen

Inhoudsopgave:

Een .ape-bestand Splitsen
Een .ape-bestand Splitsen

Video: Een .ape-bestand Splitsen

Video: Een .ape-bestand Splitsen
Video: Cue File Split Tracks(Flac,Ape,Wav) 2024, Mei
Anonim

Wanneer u exacte kopieën van audioschijven maakt, moet u programma's gebruiken die door verschillende gebruikers kunnen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld het maken van een hoogwaardige kopie, het opsplitsen in tracks, geluidsnivellering, etc. Als de muziekbestanden zijn geformatteerd met eenvoudiger hulpprogramma's, zal het resultaat van het werk hoogstwaarschijnlijk een zwakke drie zijn.

Een.ape-bestand splitsen
Een.ape-bestand splitsen

Noodzakelijk

  • Software:
  • - Notitieboekje;
  • - Exacte audiokopie.

instructies:

Stap 1

Niet alle hulpprogramma's zijn in staat om een bestand met de ape-extensie te splitsen om het automatisch in tracks te splitsen bij het maken van een kopie van een schijf. U kunt dus op uw computer naar de schijf luisteren, maar u moet willekeurig een specifiek nummer kiezen. Daarom moet u voor dergelijke programma's het werk afmaken.

Stap 2

Open "Kladblok": klik op het menu "Start", ga naar het gedeelte "Alle programma's", in de map "Standaard", klik op het pictogram met dezelfde naam met de afbeelding van een notebook. Om een bestand te openen dat snelkoppelingen naar de compositie bevat, klikt u op het bovenste menu "Bestand" en selecteert u "Openen" (sneltoets Ctrl + O).

Stap 3

Geef in het geopende venster de locatie op van het bestand met de cue-extensie. Als het vereiste bestand niet in deze map wordt gevonden, selecteert u "Alle bestanden" in de onderste vervolgkeuzelijst. Selecteer bijvoorbeeld het bestand In Flames - Colony (1999).cue en klik op Openen.

Stap 4

Gebruik zoeken (sneltoets Ctrl + F) of zoek handmatig de regel die begint met het woord BESTAND. Vervolgens zie je de naam van het album, verander In Flames - Colony (1999).ape in In Flames - Colony (1999).wav. Sluit het geopende bestand en denk eraan het op te slaan.

Stap 5

Alle verdere werkzaamheden zullen betrekking hebben op het programma Exact Audio Copy, dat kan worden gedownload via de volgende link:

Stap 6

Na het starten van het programma, klik op het bovenste menu "Extra" en selecteer "Split wav-bestand volgens Cue Sheet". Geef in het aanvullende menu de parameters op waaronder het bestand in tracks wordt opgesplitst.

Stap 7

Open bestanden met cue- en wav-extensies via het hulpprogramma, bijvoorbeeld In Flames - Colony (1999).wav en In Flames - Colony (1999).cue en start het splitsingsproces. Na een tijdje ziet u in de bronmap verschillende bestanden van het vereiste formaat (Embody The Invisible.wav, Ordinary Story.wav, enz.).

Aanbevolen: