Hoe De Emulator In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Emulator In Te Schakelen
Hoe De Emulator In Te Schakelen

Video: Hoe De Emulator In Te Schakelen

Video: Hoe De Emulator In Te Schakelen
Video: How to enable Virtualization (VT-x) in Bios Windows 10 *** NEW *** 2024, April
Anonim

Om een oud spel te draaien op een modern besturingssysteem dat in het DOS-systeem verscheen, moet je een DOS-emulator gebruiken. Elk besturingssysteem heeft zijn eigen emulator. Over het algemeen werken deze programma's volgens hetzelfde principe, maar hun aantal neemt elke dag toe, hoewel de games die op deze emulator draaien hetzelfde blijven.

Hoe de emulator in te schakelen
Hoe de emulator in te schakelen

Noodzakelijk

DOS Box-software, DOG

instructies:

Stap 1

Om dit programma volledig onder de knie te krijgen, hoef je geen programmeur of andere DOS-expert te zijn. Games lopen gemakkelijk. Allereerst zijn deze emulators ontworpen voor kinderen, dus het zal niet moeilijk voor je zijn om je favoriete spel te installeren. Misschien wel de meest voorkomende DOS-emulator is het DOS Box-programma. Het programma is eenvoudig, maar als je geen DOS-shell kent die geen grafische interface heeft, installeer dan het DOG-programma. Het wordt bovenop het DOS Box-programma geplaatst. In feite is dit de tweede versie van dit programma.

Stap 2

Om het DOG-programma te installeren, moet u het installatiebestand uitvoeren. Wijs tijdens het installatieproces het programma naar de map waar het eerder geïnstalleerde DOS Box-programma zich bevindt. Nadat je dit programma hebt geïnstalleerd, kun je absoluut elk spel spelen. Om dit te doen, moet je het spelbestand van internet downloaden, je kunt een groot aantal van dergelijke bestanden vinden.

Stap 3

Open het programma - klik op het menu Bestand - selecteer het item Openen.

Stap 4

Zoek in het geopende venster naar het bestand van de geëmuleerde game - klik op de knop Openen.

Stap 5

Sommige oudere games, zoals Mario Brothers, hebben een heropleving van hun hoofdrolspeler gezien. Nu kun je dit spel niet alleen in emulatiemodus spelen, maar ook verschillende niveaus spelen in de herstelde vorm van het spel. Dergelijke spellen zijn te vinden op internet.

Aanbevolen: