Hoe De Ps2-emulator Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Ps2-emulator Te Spelen
Hoe De Ps2-emulator Te Spelen

Video: Hoe De Ps2-emulator Te Spelen

Video: Hoe De Ps2-emulator Te Spelen
Video: PCSX2 Full Setup guide for 2021 2024, Mei
Anonim

Playstation 2 is een populaire gameconsole waarvoor een groot aantal verschillende exclusieve games zijn uitgebracht. Met de ps2-emulators kunt u ze op een computer uitvoeren zonder de console zelf, maar u moet eerst de software configureren.

Hoe de ps2-emulator te spelen
Hoe de ps2-emulator te spelen

Het is nodig

Playstation 2 spelafbeelding

instructies:

Stap 1

Download een emulatorprogramma om games vanaf de console op uw computer uit te voeren. Een van de meest stabiele emulatieprogramma's is PCSX2, waarmee de meeste consolegames zonder vertraging en met maximale prestaties kunnen worden uitgevoerd. Ga naar de officiële website van het programma en download het emulatorarchief.

Stap 2

Pak het resulterende archief uit in een van de mappen op uw computer. U kunt het programma bijvoorbeeld uitpakken naar de hoofdmap van de C-schijf door de juiste extractielocatie in het WinRAR-venster te selecteren. Ga daarna naar de map waar je de programmabestanden hebt uitgepakt om de juiste instellingen te maken.

Stap 3

Open in deze map het uitvoerbare bestand. U ziet het venster met programma-instellingen, waar u de instellingen voor besturing, geluid en afbeeldingen naar wens kunt wijzigen. Het hulpprogramma-venster toont een lijst met emulator-plug-ins die moeten worden geconfigureerd. Klik op GS en voer de juiste parameters in in het venster dat verschijnt. Geef dus in het veld Adapter de naam van uw videokaart op. Resolutie stelt de aanbevolen resolutie in om de emulator te laten werken. Geef in het veld Render de versie van DirectX op die u gebruikt.

Stap 4

Ga naar het tabblad Pad en pas de bedieningselementen naar wens aan. Pas vervolgens de SPU2-X plug-in geluidsparameters aan volgens de menu-items. Nadat u klaar bent met het aanpassen van de gewenste parameters, drukt u op de toets "Voltooien".

Stap 5

Er wordt een emulatorvenster voor u geopend. Ga naar het tabblad "Launch" - "Run CD / DVD (fast)". Geef daarna het pad op naar het spelbeeldbestand voor Playstation 2. Als het niet start, moet je de emulatie-instellingen aanpassen op het tabblad "Instellingen" - "Emulatie-instellingen".

Aanbevolen: