Hoe Een Afbeelding In De Emulator Te Mounten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding In De Emulator Te Mounten
Hoe Een Afbeelding In De Emulator Te Mounten

Video: Hoe Een Afbeelding In De Emulator Te Mounten

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to connect external hard drive to Android Phone 2023, Februari
Anonim

Alle computergebruikers moeten schijven met spelletjes en programma's hebben. Deze schijven kunnen worden vastgelegd en gekoppeld aan virtuele schijven. Dat wil zeggen, u ontvangt een bestand met een exacte kopie van de schijf. Het kan worden opgeslagen op uw harde schijf. Gekoppelde schijven hebben een hogere toegangssnelheid en afbeeldingen kunnen op elk moment worden gebruikt, zelfs als de originele schijf ontbreekt.

Hoe een afbeelding in de emulator te mounten
Hoe een afbeelding in de emulator te mounten

Het is nodig

PC, internet, alcoholprogramma

instructies:

Stap 1

Het is het beste om de afbeelding te mounten met behulp van de Alcohol-emulator. Dit programma heeft een eenvoudige en intuïtieve interface. U moet het programma Alcohol downloaden en op uw computer installeren.

Stap 2

Je zult zelf een aantal instellingen moeten maken. Open in het menu "Extra" en "Opties". In het geopende venster moet u "Virtuele schijf" vinden. Het aantal benodigde virtuele schijven wordt daar aangegeven.

Stap 3

Daarna hebben ze de associatie van afbeeldingen met het programma Alcohol opgezet. Zoek in het venster "Virtuele schijf" naar "Bestandsassociatie". Alles behalve "RAR" is daar gemarkeerd. De gemaakte instellingen worden opgeslagen door op de OK-knop te klikken.

Stap 4

Nadat u met de instellingen hebt gewerkt, gaat u verder met het koppelen van de afbeelding. Zoek "Openen" in het menu, waar u het pad naar de schijf moet specificeren. De afbeelding wordt toegevoegd aan het programma.

Stap 5

Klik er met de rechtermuisknop op met uw muis en selecteer "mount to device". Zo wordt het beeld zelf ontmanteld.

Stap 6

U kunt de afbeelding rechtstreeks vanuit Windows Verkenner koppelen. Open de map met de afbeelding, en zo vinden we met de rechtermuisknop "Mount Image".

Stap 7

De installatie van de afbeelding wordt uitgevoerd met het programma Daemon Tools. Klik na de installatie met de linkermuisknop op het emulatorpictogram. Er zou een venster moeten verschijnen.

Stap 8

Kies het bestand dat u wilt bewerken en open het.

Stap 9

Dan kun je aan de slag met de virtuele schijf. Meestal worden afbeeldingen in ISO gemount. Bij andere formaten gaat alles op dezelfde manier. Als alle informatie bewaard is gebleven, moet de afbeelding worden ontkoppeld.

Beweeg over Daemon Tools en klik op LMB. Klik in het venster op "Alle schijven ontkoppelen".

Populair per onderwerp