Hoe De XP-emulator Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe De XP-emulator Te Starten
Hoe De XP-emulator Te Starten

Video: Hoe De XP-emulator Te Starten

Video: Hoe De XP-emulator Te Starten
Video: Как установить Windows XP в Virtual Box - 2021 г. 2024, Mei
Anonim

Er is geen absoluut perfect besturingssysteem, dus vaak willen gebruikers van zowel Windows 7 als andere besturingssystemen een ander systeem proberen. De eenvoudigste manier is om een virtuele machine te installeren. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe de XP-emulator te starten
Hoe de XP-emulator te starten

Het is nodig

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Selecteer het programma om de virtuele machine te installeren. Ten eerste kunt u Microsoft Virtual PC 2007 gebruiken om het besturingssysteem Windows XP te emuleren. Dit programma werkt alleen met het besturingssysteem van de Windows-familie, het programma is gratis en kan worden gedownload van de officiële website. De leider in de ontwikkeling van virtuele machines is VMware Player 3.1. Dankzij dit kan de gebruiker een groot aantal systemen installeren, zowel Windows als Unix. Het jongste programma voor OS-emulatie is Oracle VM VirtualBox 4.0, dat Windows-, MAC OS-, Linux- en Solaris-systemen ondersteunt.

Stap 2

Maak een virtuele machine met VirtualBox. Download het programma van de website van de fabrikant www.virtualbox.org en installeer het op uw computer. Start vervolgens het programma, klik op de knop "Maken". Klik in het volgende venster op de knop "Volgende"

Stap 3

Voer een naam in voor de virtuele machine, selecteer het besturingssysteem en de versie in de lijst. Klik op de knop "Doorsturen". Vervolgens wordt een venster geopend met de instellingen van de virtuele machine, installeer de nodige voor het emuleren van Windows XP, klik op de knop "Voltooien".

Stap 4

Stel in het volgende venster de hoeveelheid RAM in die is toegewezen aan de virtuele machine, standaard kunt u 512 MB gebruiken, maar als uw computer meer dan 2 GB RAM heeft, kunt u meer gebruiken. Klik op Doorsturen. Laat in de instellingen van de harde schijf alle standaardwaarden staan, klik vervolgens op "Forward" en aan het einde op "Finish".

Stap 5

Download de installatieschijfkopie naar uw computer om XP te emuleren. Selecteer de virtuele machine met de linkermuisknop, klik op "Start", in het volgende venster "Volgende". Geef het pad naar de schijfkopie op, klik op de knop "Openen" en volg de instructies van het installatieprogramma totdat het installatieprogramma van het besturingssysteem start. Accepteer de installatie op de virtuele harde schijf en wacht tot het systeem is geïnstalleerd.

Stap 6

Voer na het opnieuw opstarten uw gebruikersnaam in, klik op Volgende, voer uw wachtwoord en hint in, klik op Volgende. Selecteer uw tijdzone, computerlocatie. De installatie van de virtuele machine is voltooid.

Aanbevolen: