Hoe De Emulator Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Emulator Uit Te Schakelen
Hoe De Emulator Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Emulator Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Emulator Uit Te Schakelen
Video: КАК снять иммобилайзер с автомобиля / IMMO OFF с эмулятором 2024, Maart
Anonim

Onlangs zijn gebruikers van pc's begonnen emulatiesystemen te gebruiken om de levensduur van zeldzame en verzamelbare schijven te verlengen. Deze programma's zijn ontworpen om virtuele schijfkopieën te maken. In sommige gevallen is het nodig om deze hulpprogramma's te deactiveren vanwege een conflict met andere software.

Hoe de emulator uit te schakelen
Hoe de emulator uit te schakelen

Noodzakelijk

Een computer waarop een emulator is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Het emulatiesysteem helpt om een exacte kopie van de schijf te maken. Een voorbeeld van dergelijke programma's zijn speciale hulpprogramma's: Daemon Tools, Alcohol 120% en andere. Voordat u een afbeelding maakt, moet u nadenken over de legaliteit van het materiaal dat u gebruikt. De gemaakte kopie kan niet opnieuw worden gedistribueerd, tenzij het uw schijf is. Het materiaal dat van internet is gedownload, moet na beoordeling worden verwijderd.

Stap 2

In de regel worden emulatorprogramma's zelfs bij het opstarten van het systeem gestart, zodat u de uitvoerbare bestanden van deze toepassingen gemakkelijk in het systeemgeheugen kunt vinden. De hoofdlocatie is het ladepaneel of een geminimaliseerd hulpprogrammavenster. U kunt een van de twee opties kiezen: het programma uit het geheugen verwijderen of de schijfkopie van de virtuele schijf deactiveren.

Stap 3

Een uitvoerbaar bestand uit het geheugen verwijderen is de meest radicale manier, soms zelfs te ingrijpend. U moet de focus van de muiscursor naar de lade verplaatsen, over het gewenste pictogram bewegen en "Sluiten" of "Afsluiten" selecteren in het contextmenu. Het contextmenu wordt opgeroepen door op de rechtermuisknop te drukken; druk op het toetsenbord op de toets van de onderste rij, die zich tussen alt="Image" en Ctrl bevindt.

Stap 4

Als dit programma om de een of andere reden vastloopt en niet naar je commando's wil luisteren, probeer het dan bij de root te hacken. Om dit te doen, start u "Taakbeheer" door op de toetscombinatie Ctrl + alt="Afbeelding" + Delete (Ctrl + Shift + Esc) te drukken of door het overeenkomstige item in het contextmenu van de taakbalk te selecteren. Zoek de applicatienaam door eerst het tabblad Processen te selecteren en te sorteren op gebruikersnaam. Selecteer het, druk op de Delete-toets (of selecteer "Proces beëindigen" in het contextmenu) en klik in het venster dat verschijnt op de knop "OK".

Stap 5

Om een schijfkopie te deactiveren, opent u gewoon het programma, gaat u naar de virtuele schijf en selecteert u het item "Afbeelding ontkoppelen" ("Schijf uitwerpen").

Aanbevolen: