Hoe Een Game Op Een Emulator Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe Een Game Op Een Emulator Te Draaien
Hoe Een Game Op Een Emulator Te Draaien

Video: Hoe Een Game Op Een Emulator Te Draaien

Video: Hoe Een Game Op Een Emulator Te Draaien
Video: HOW TO GET GAMES FOR THE YUZU EMULATOR XCI AND NSP FILES TUTORIAL (WHERE TO DOWN-LOAD SWITCH XCI) 2024, Mei
Anonim

Een emulator is een programma waarmee u programma's die voor een ander zijn geschreven op één platform kunt uitvoeren. Voer bijvoorbeeld acht-bits games uit die voor Dendy zijn geschreven op een pc met Windows.

Hoe een game op een emulator te draaien
Hoe een game op een emulator te draaien

Noodzakelijk

Om acht-bits games uit te voeren, moet u de emulator en het afbeeldingsbestand downloaden van de game die u op de emulator wilt uitvoeren

instructies:

Stap 1

Download de "FCE ultra"-software. Pak het programmaarchief uit. Het vereist geen installatie. U hoeft alleen het uitvoerbare bestand "Fceu.exe" uit te voeren. Het werkvenster van de emulator wordt geopend.

Stap 2

Download de afbeelding van de game die je wilt spelen in de emulator. Dit wordt een bestand met de extensie "Nes". Meestal worden afbeeldingsbestanden gedistribueerd in een archief, dus het gedownloade bestand moet worden uitgepakt. Plaats het uitgepakte bestand in een map (bijvoorbeeld "games") in de map "Mijn documenten".

Stap 3

Vouw het emulatorvenster "FCE ultra" uit. Klik op Bestand - Openen. Zoek in het geopende venster "Mijn documenten" de map met de afbeeldingen van de spellen ("Games"). Open het en dubbelklik op het bestand van het spel dat je wilt spelen.

Stap 4

Het is noodzakelijk om de toetsen te configureren die overeenkomen met de knoppen van de joystick van de emulator. Klik hiervoor op Configuratie - Invoer. Klik in het geopende venster in de secties "Poort1" en "Poort2" op de knoppen "Configureren". Stel de toetsen in om de knoppen voor de eerste en tweede joystick te emuleren.

Stap 5

Gebruik het item "Video" van het tabblad "Config" om de videomodus te wijzigen. Hier kunt u de meest geschikte schermgrootte voor het programma instellen, de mogelijkheid configureren om games op volledig scherm uit te voeren en enkele andere instellingen voor video-emulatie maken.

Aanbevolen: