Hoe De Tablet Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Tablet Aan Te Zetten
Hoe De Tablet Aan Te Zetten

Video: Hoe De Tablet Aan Te Zetten

Video: Hoe De Tablet Aan Te Zetten
Video: Hoe plak ik een screenprotecter op een Tablet 2024, April
Anonim

Tabletcomputers zijn een populair dagelijks gebruik geworden om op internet te surfen of documenten te bewerken. Tabletcomputers ervaren echter ook vaak storingen, die door de gebruiker zelf verholpen moeten worden.

Hoe de tablet aan te zetten
Hoe de tablet aan te zetten

Problemen met het inschakelen van uw tablet

Elke tablet wordt ingeschakeld met een speciale knop aan de boven-, zijkant of achterkant van het apparaat. Om het apparaat te starten, moet u deze toets ongeveer 2-3 seconden ingedrukt houden en vervolgens wachten tot het besturingssysteem definitief is geladen. In sommige gevallen reageert het apparaat vanwege een probleem mogelijk niet wanneer de aan/uit-knop wordt ingedrukt.

Problemen met de tablet zijn in te delen in twee groepen: software en hardware. De laatste groep storingen kan alleen in het servicecentrum worden verholpen en storingen in het besturingssysteem kunnen in 80% van de gevallen door de gebruiker zelf worden opgelost.

Accumulator batterij

Een veelvoorkomende reden voor het onvermogen om de tablet aan te zetten is de volledige ontlading. Probeer uw apparaat aan te sluiten op de oplader die bij de aankoop is geleverd. Een veelvoorkomende reden voor het niet starten van het apparaat is het gebruik van opladers van andere modellen tablets of mobiele telefoons. Sluit de oplader aan en wacht ongeveer 10 minuten. Probeer vervolgens uw laptop op te starten door op de aan/uit-knop te drukken.

Als het apparaat niet kan worden ingeschakeld, probeert u de simkaart of SD-kaart te verwijderen. Soms kan de reden voor het onvermogen om in te schakelen juist een probleem zijn bij het sluiten van deze media.

Als het apparaat nog steeds niet opstart, verwijder dan de achterkant van het apparaat (als deze verwijderbaar is) en verwijder de batterij voor een paar minuten. Plaats vervolgens de batterij terug en probeer het apparaat opnieuw in te schakelen.

Software crasht

Als het onvermogen om het apparaat in te schakelen werd voorafgegaan door de installatie of lancering van een toepassing, moet u de fabrieksinstellingen herstellen of handmatig opnieuw opstarten. Zoek op de behuizing van het apparaat de resetknop gemarkeerd met een rode stip of het woord Reset. Deze toets is meestal erg klein en kan alleen worden ingedrukt met een tandenstoker of een dikke naald. Druk op de knop met het item in de hand en probeer de tablet opnieuw in te schakelen. Het is mogelijk dat deze handeling al uw gegevens wist en het apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen. Alle informatie die op het apparaat is opgeslagen, wordt dus verwijderd.

Gegevens die zijn opgeslagen op verwisselbare media (flashkaart) blijven intact.

Als geen van de bovenstaande stappen heeft geholpen, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst van de fabrikant van uw apparaat of breng het apparaat naar een servicecentrum, waar zij een diagnose kunnen stellen van de tablethardware en het defect kunnen verhelpen.

Aanbevolen: