Hoe De Camera Op De Computer Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Op De Computer Aan Te Zetten
Hoe De Camera Op De Computer Aan Te Zetten

Video: Hoe De Camera Op De Computer Aan Te Zetten

Video: How to install webcam, UVC camera to windows 10, 8, 2022, December
Anonim

De webcam is een noodzakelijk en populair accessoire geworden met de groeiende populariteit van videotelefoniediensten. Het toepassingsgebied is breed genoeg - het is niet alleen de overdracht van beelden, maar ook videoconferenties, computerspelletjes, videobewaking. Een moderne camera produceert naast video-opnames ook compressie en beeldoverdracht en heeft een vrij complex apparaat. En hoewel problemen met de afhandeling zeldzaam zijn, zijn er problemen met de verbinding (zoals een omgekeerde afbeelding) en het installeren van stuurprogramma's.

Hoe de camera op de computer aan te zetten
Hoe de camera op de computer aan te zetten

Het is nodig

Computer, webcam, internettoegang

instructies:

Stap 1

Als de stuurprogrammaschijf ontbreekt, begin dan met het identificeren van uw cameramodel. De Device Manager-console bevat alle informatie over geïnstalleerde apparaten. Om het te starten, opent u het contextmenu "Deze computer" en selecteert u "Besturing - Apparaatbeheer". Als er geen camera in de apparatuurlijst staat en het onmogelijk is om de markering op het apparaat te gebruiken, dan kunt u het Everest-programma gebruiken. Installeer dit hulpprogramma op uw computer en selecteer uw camera in de lijst met apparaten in het programmavenster. Het programma identificeert het model en de fabrikant.

Stap 2

Voer het cameramodel in de zoekbalk van de browser in of gebruik de zoekservice voor stuurprogramma's op apparaat-ID, bijvoorbeeld op de website www.devid.info. U kunt de apparaat-ID vinden door op het camerapictogram in de Computer Management Console te klikken en Eigenschappen te selecteren

Stap 3

Installeer het camerastuurprogramma. Om dit te doen, voert u gewoon het bestand setup.exe uit. In dit geval moet de camera worden losgekoppeld van de computer. Veel fouten en problemen bij het verdere werk ontstaan ​​doordat gebruikers deze regel negeren.

Stap 4

Installeer een programma waarmee u de bediening en instellingen van de camera kunt beheren. Deze programma's worden meestal bij de camera geleverd of zijn beschikbaar op de website van de fabrikant. Sluit de camera aan op uw computer en controleer de kwaliteit van de werking en instellingen.

Populair per onderwerp