Hoe Een Joystick In De Emulator In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Joystick In De Emulator In Te Stellen
Hoe Een Joystick In De Emulator In Te Stellen

Video: Hoe Een Joystick In De Emulator In Te Stellen

Video: Hoe Een Joystick In De Emulator In Te Stellen
Video: How to Play Mass Effect : Andromeda using normal USB gamepad || using x360ce emulator || 2024, April
Anonim

Joysticks zijn invoerapparaten die de game-industrie hebben veranderd. Tevredenheid met het spelproces en het resultaat is direct afhankelijk van de joystickinstelling. U kunt de joystick correct configureren in speciale emulators.

Hoe een joystick in de emulator in te stellen
Hoe een joystick in de emulator in te stellen

instructies:

Stap 1

Een emulator is een speciaal programma dat de werking van een consolegameconsole op een personal computer simuleert. De eigenaar van de pc hoeft "Dandy" of "Sega" niet te kopen - het is voldoende om een geschikt programma te installeren, waarvan de "cartridges" bestanden zijn die vrij beschikbaar zijn. U kunt de emulator gratis downloaden op een speciale portal. Daarnaast zijn er veel retro-games voor consoleconsoles op deze portal.

Stap 2

Sluit uw joystick aan op uw computer. Start de emulator. Open het tabblad Config in het hoofdmenu. Het is ook te vinden in het contextvenster. Om dit te doen, volstaat het om met de rechtermuisknop op de "afbeelding" te klikken (meestal worden lopende golven in het hoofdscherm geplaatst) van de emulator.

Stap 3

Vervang het standaardapparaat door uw bestaande joystick. In de standaardinstellingen van de emulator is het invoerapparaat het toetsenbord. In het configuratiemenu ziet u Game in, Toetsenbord of De pads configureren. Selecteer Controller 1 in de vervolgkeuzelijst en druk op bevestigen. Nu heb je de joystick op de emulator aangesloten en kun je de besturing configureren.

Stap 4

Selecteer de digitale joystickmodus. Dit zal de emulator helpen om de functionaliteit van uw invoerapparaat dichter bij die van een standaard joystick voor een gameconsole te brengen. Selecteer hiervoor de joystick-eigenschap Alleen digitaal in het paneel Config.

Stap 5

Pas de vibratie van de joystick aan. Ga naar het Rumble-paneel van het hoofdmenu en selecteer een van de eigenschappen: Big Motor, Power Race, etc. Het is mogelijk om het effect te evalueren en de meest nauwkeurige selectie van trillingen te maken, alleen door ervaring tijdens het spel.

Stap 6

Het is belangrijk om de speltoetsen van de joystick in de emulator correct te configureren. Open het tabblad Conrollerconfiguratie wijzigen. Het somt de standaardacties op. Druk achtereenvolgens op elke actie op de computer, terwijl u tegelijkertijd de joystickknop ingedrukt houdt die u in het spel voor deze actie wilt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld Run binden aan de X-knop van de joystick en Jump aan de Y-knop.

Aanbevolen: