Een Afbeelding Koppelen Aan Een Cd/dvd-emulator

Een Afbeelding Koppelen Aan Een Cd/dvd-emulator
Een Afbeelding Koppelen Aan Een Cd/dvd-emulator

Video: Een Afbeelding Koppelen Aan Een Cd/dvd-emulator

Video: CD/DVD robot1! Arduino car robot project#15. 2022, September
Anonim

Een virtuele schijfkopie is een erg handig formaat vanwege het feit dat het gemakkelijk te maken en te uploaden is naar internet. Tegenwoordig hebben de meeste dvd- en Blu-ray-videogames en films die van internet zijn gedownload, deze indeling. Het enige dat nodig is om met zo'n schijf aan de slag te gaan, is deze eenvoudig in een virtuele schijf te mounten.

Een afbeelding koppelen aan een cd/dvd-emulator
Een afbeelding koppelen aan een cd/dvd-emulator

Het is nodig

  • - Een computer;
  • - Alcoholprogramma;
  • - Daemon Tools Lite-programma.

instructies:

Stap 1

Om schijven te kunnen mounten, moet u een virtuele schijf op uw computer hebben. Virtuele schijven worden gemaakt met behulp van speciale programma's. Met elke emulator kunt u cd- en dvd-schijfimages koppelen. Maar Alcohol en Daemon Tools hebben de leidende posities.

Stap 2

Eerst zullen we het proces van het monteren van afbeeldingen met alcohol bekijken. Download een van de nieuwere versies en installeer deze op de harde schijf van uw computer. Start na de installatie uw pc opnieuw op. Voer het programma uit.

Stap 3

Selecteer in het gedeelte "Basisbewerkingen" de optie "Afbeeldingen zoeken". Klik vervolgens op de schijfpartitie waar de afbeelding is opgeslagen en klik op "Zoeken". Klik na het voltooien van de bewerking met de rechtermuisknop op de gewenste afbeelding en selecteer "Bestanden aan alcohol toevoegen". Indien nodig kunt u meerdere bestanden tegelijk selecteren.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu van het programma. Er is nu een lijst met de afbeeldingen die u hebt toegevoegd. Klik met de rechtermuisknop op de gewenste afbeelding en selecteer "Mount to device". Binnen enkele seconden wordt de afbeelding gemount.

Stap 5

Het tweede programma dat wordt behandeld, heet Daemon Tools Lite. Download het en installeer het op uw computer. Zorg ervoor dat u bij de installatie het item "Gratis licentie" aanvinkt. Start je computer opnieuw op. Voer de applicatie uit.

Stap 6

Klik in het hoofdmenu op het meest linkse schijfpictogram. Geef het pad naar de afbeelding op. Klik erop met de linkermuisknop en selecteer vervolgens "Openen". Nu is de schijfkopie toegevoegd aan het hoofdmenu van het programma.

Stap 7

Klik met de rechtermuisknop op de schijfkopie. Plaats de cursor op de opdracht "Mount" en selecteer de virtuele schijf (deze wordt automatisch door het programma gemaakt). Wacht een paar seconden. De afbeelding wordt gemonteerd. De autorun van de schijf die u hebt aangekoppeld, wordt geopend. Alle virtuele schijven die door programma's zijn gemaakt, bevinden zich in Deze computer.

Populair per onderwerp