Hoe Een Xbox-joystick Op Een Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Xbox-joystick Op Een Computer Aan Te Sluiten
Hoe Een Xbox-joystick Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Xbox-joystick Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Xbox-joystick Op Een Computer Aan Te Sluiten
Video: Connect XBOX One Controller To PC Bluetooth (Wirelessly) 2024, Mei
Anonim

Xbox is een zeer populaire videogameconsole ontwikkeld door Microsoft. Daarom willen veel mensen het kopen, maar na het kopen van een Xbox doen zich verschillende problemen voor. Een van deze problemen is het aansluiten van de joystick op de computer. Om dit te doen, moet u een paar eenvoudige, opeenvolgende stappen uitvoeren.

Hoe een Xbox-joystick op een computer aan te sluiten
Hoe een Xbox-joystick op een computer aan te sluiten

Het is nodig

Personal computer, internet

instructies:

Stap 1

Voordat u uw Xbox-joystick op uw computer aansluit, moet u deze eerst op uw console aansluiten. Om dit te doen, moet u de stekker van de gamepadkabel in een willekeurige USB-poort op de console steken.

Om je Xbox aan te zetten met je controller, moet je op de Start-knop drukken. U kunt deze bewerking ook uitvoeren door op de Xbox Navigator-knop te drukken. (Als u de gamepad moet loskoppelen, moet u de stekker uit het stopcontact trekken. Het is erg belangrijk dat u aan de stekker trekt, niet aan de draad). De joystick is nu verbonden met de computer. Vervolgens moet u de joystick op uw computer aansluiten.

Stap 2

Met het Xbox Controller Support Program voor Windows kunt u een Xbox-joystick gebruiken op een computer met Windows XP. Om dit te doen, moet u het opgegeven programma downloaden. Dit kan via de website www.windowsgaming.com. Dit is de officiële website van het bedrijf dat de benodigde software levert. Download het gewenste programma. Installeer vervolgens het gedownloade archief. Voer hiervoor het installatiebestand uit en geef de installatielocatie op. Het is het beste om te installeren in de systeemmap van uw harde schijf

Stap 3

Dan de computer.

Nadat u het Xbox Controller Support Program voor Windows hebt geïnstalleerd en de controller op een USB-poort op uw computer hebt aangesloten, kunt u deze desgewenst testen. Ga hiervoor naar het Configuratiescherm van Windows en selecteer het pictogram "Game Controllers", dat wil zeggen "Game Controllers". Hiermee is de verbinding van de Xbox-joystick met de computer voltooid. Zo kun je veel game-apparaten aansluiten, alleen de software is voor iedereen anders. Hier zijn alle stappen die u moet nemen om uw joystick op uw Xbox-computer aan te sluiten. Over het algemeen is dit heel eenvoudig te doen, het belangrijkste is om de stapsgewijze instructies te volgen.

Aanbevolen: