Hoe Afbeeldingen In De Emulator In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Afbeeldingen In De Emulator In Te Stellen
Hoe Afbeeldingen In De Emulator In Te Stellen

Video: Hoe Afbeeldingen In De Emulator In Te Stellen

Video: Hoe Afbeeldingen In De Emulator In Te Stellen
Video: Afbeeldingen verkleinen, uitsnijden en comprimeren | Photoshop en Afbeeldingen 2024, Maart
Anonim

Waarschijnlijk herinneren veel mensen zich de tijden van het verschijnen van de eerste videoconsoles en de eerste games waar iedereen van hield. Natuurlijk zijn de graphics van de games van die tijd niet te vergelijken met de graphics van moderne videogames. Maar desalniettemin worden games zoals Mario, Sonic en vele andere hits tot op de dag van vandaag herinnerd en gespeeld. Er zijn zeker mensen die de goede oude tijd willen herinneren en in zulke geliefde meesterwerken willen spelen. En het kan. Het enige dat u nodig hebt, is de emulator op uw pc te installeren en de grafische weergave te configureren.

Hoe afbeeldingen in de emulator in te stellen
Hoe afbeeldingen in de emulator in te stellen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - VirtuaNES-emulator;
  • - Gens-emulator.

instructies:

Stap 1

De console-emulator is een soort programma waarmee je games die voor de console zijn ontwikkeld op je computer kunt draaien. Elke console heeft zijn eigen emulator, of liever meerdere. Vervolgens zullen we kijken naar het proces van het instellen van afbeeldingen in emulators voor de meest populaire consoles in het verleden.

Stap 2

De eerste emulator die wordt beoordeeld, heet VirtuaNES. Het kan worden gebruikt om games uit te voeren voor 8-bit consoles (SUBOR, Dendy) en veel van hun andere analogen. Er moet meteen worden opgemerkt dat alle emulators voor videoconsoles gratis zijn. Ze zijn heel gemakkelijk te vinden op internet en te downloaden. VirtuaNES vereist geen installatie. Pak het archief gewoon uit in een willekeurige map. Om de emulator te starten, dubbelklikt u met de linkermuisknop op het uitvoerbare bestand VirtuaNES.exe. De emulator wordt gestart.

Stap 3

Selecteer bovenaan het programmavenster Optie en vervolgens in het menu dat wordt geopend - Afbeeldingen. Zoek in het venster dat verschijnt de regel Resolutie, wat "Resolutie" betekent. Stel de maximale waarde in die door uw monitor wordt ondersteund. Zoek nu het gedeelte Volledig scherm. Vink het vakje aan naast de Sync-tekenlijn. Sluit het huidige venster. Open vervolgens Optie opnieuw. Maar kies deze keer Volledig scherm. De emulator bevindt zich nu in de modus Volledig scherm. U kunt games uitvoeren, die nu in de modus Volledig scherm worden uitgevoerd.

Stap 4

Met de tweede emulator die moet worden gedekt, kun je games uitvoeren vanaf de Sega Gens-console. De emulator heet Gens. Voer het programma uit. Selecteer Graphics in het hoofdmenu van het programma. Vink vervolgens in het geopende menu het vakje aan naast de VSync-regel. Vink dan ook het vakje naast de Sprite Limit-parameter aan. Selecteer vervolgens Volledig scherm. De emulator wordt geopend in de modus Volledig scherm. Bijgevolg zullen de games die u start ook in deze modus worden geopend.

Aanbevolen: