Hoe HDMI-geluid In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe HDMI-geluid In Te Stellen
Hoe HDMI-geluid In Te Stellen

Video: Hoe HDMI-geluid In Te Stellen

Video: Hoe HDMI-geluid In Te Stellen
Video: [Solved] Sound Not Coming From TV When Connected To Laptop with HDMI (Reupload) 2024, Mei
Anonim

HDMI is een high-definition multimedia-interface die zowel high-definition digitale informatie als kopieerbeveiligde digitale audiosignalen mogelijk maakt.

Hoe HDMI-geluid in te stellen
Hoe HDMI-geluid in te stellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - televisie;
  • - HDMI-adapter;
  • - chauffeurs.

instructies:

Stap 1

Controleer de volgende punten voordat u HDMI aansluit. Audio-uitvoer via deze interface kan alleen worden uitgevoerd voor HD2000-kaarten en hoger. Er wordt alleen geluid weergegeven als u een eigen ATI-adapter heeft. Als de kaart een HDMI-uitgang bevat, dan is de chip op de videokaart gesoldeerd. Op sommige kaarten kan de chip in de kaart zelf worden gesoldeerd, en een van de DVI-connectoren van deze kaart is geel, sluit vervolgens de adapter erop aan. Als je geen eigen ATI-adapter hebt die overeenkomt met de serie van de kaart, voer dan het geluid uit met een aparte kabel, via de uitgang van de geluidskaart naar de ingang van de tv. Bij veel tv's wordt een aparte video-ingang gemaakt voor video en geluid; wanneer deze aanstaat, wordt ook de audio-ingang aangezet.

Stap 2

Gebruik de volgende typen adapters voor verschillende kaarten om de geluidsinstallatie voor HDMI de eerste keer goed te krijgen: gebruik voor kaarten uit de HD2000-serie een zwarte adapter, code 6141054300G en Rev. A. Neem voor kaarten uit de HD3000-serie de grijze adapter, de code is 6140063500G en het opschrift Rev. B. Voor HD4000-kaarten - grijze adapter, code 6140063501G en opschrift Rev. A (of B).

Stap 3

Pas het geluid aan na het aansluiten. Als het geluid verdwijnt nadat u de stuurprogramma's voor de geluidschip van de videokaart hebt geïnstalleerd, betekent dit dat de geluidschip is geïnstalleerd als het standaard geluidsapparaat. Stel de hoofdgeluidskaart in als het standaardapparaat. Als u de audio-uitvoer naar verschillende kaarten wilt distribueren, bijvoorbeeld muziek en games op de hoofdkaart, en films naar de tv via de HDMI-uitvoer, stelt u de uitvoerinstelling van de speler in op HDMI Audio. Daarna, om het HDMI-geluid te verbeteren, start u uw computer opnieuw op en installeert u de realtek 2.09-audiostuurprogramma's, deze kunnen worden gedownload van de website

Aanbevolen: