Hoe Een Apple-muis Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Apple-muis Uit Elkaar Te Halen
Hoe Een Apple-muis Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een Apple-muis Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een Apple-muis Uit Elkaar Te Halen
Video: Apple magic mouse для macbook. Стоит ли покупать?Честный обзор. 2024, April
Anonim

Het demonteren van Apple-muizen heeft zijn eigen kenmerken. Vaak maken velen een fout bij het openen van hun koffer, terwijl ze de verbindingskabels breken. Wees ook uiterst voorzichtig met het plastic waarvan het apparaat is gemaakt.

Hoe een Apple-muis uit elkaar te halen
Hoe een Apple-muis uit elkaar te halen

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Bereid het werkoppervlak zodanig voor dat het verlies van kleine onderdelen van de muis uitgesloten is, het is het beste om de tafel af te dekken met een lichtgekleurde doek. Koppel de externe bevestigingen van de Apple-muis los en wrik de onderkant van de muis voorzichtig los met een klein, plat voorwerp, zoals een plastic kaart of een niet-scherp mes. Maak de onderkant voorzichtig los, maar niet helemaal, omdat je de kabels aan de binnenkant kunt beschadigen. Als u ze kapot maakt, zal het erg moeilijk zijn om nieuwe te krijgen, hoogstwaarschijnlijk zult u uw aanwijsapparaat moeten vervangen.

Stap 2

Ontkoppel de kabels die de muis met de microschakeling verbinden, terwijl u ze voorzichtig bij de basis vasthoudt, het is vrij moeilijk om dit de eerste keer te doen, dus probeer de stekkers niet te beschadigen. Houd ook het IC vast, want het is ook gemakkelijk te breken bij het verwijderen van de pluggen. Maak de Apple Mouse Ball Mount los en verwijder deze uit het mechanisme. Verlies het in geen geval, maar het is het beste om het opzij te zetten op een plaats die speciaal is bedoeld voor kleine onderdelen.

Stap 3

Koppel de IC los van de onderkant van de muisbehuizing. Koppel alle resterende muiselementen los zonder al te veel moeite. De montage van het apparaat gebeurt in omgekeerde volgorde. Gebruik alleen schroevendraaiers van de juiste maat voor het monteren en demonteren van de Apple-muis, aangezien het in de toekomst vrij moeilijk zal zijn om beschadigde steunen met de vereiste lengte en diameter te vinden.

Stap 4

Als u een Apple-muis uit elkaar haalt voor latere reparatie, zorg dan dat u over de vaardigheden beschikt om met dergelijke apparatuur te werken, het is ook raadzaam om een speciale servicehandleiding bij u te hebben, die op internet te verkrijgen is. Als dit de eerste keer is dat u te maken krijgt met de reparatie van aanwijsapparaten, neem dan contact op met een gespecialiseerd servicecentrum.

Aanbevolen: