Een Hp PDA Flashen

Inhoudsopgave:

Een Hp PDA Flashen
Een Hp PDA Flashen

Video: Een Hp PDA Flashen

Video: Een Hp PDA Flashen
Video: HP iPAQ hx2490b. Настоящий КПК. 2024, April
Anonim

De firmware (flashing) van de PDA moet om verschillende redenen gebeuren, bijvoorbeeld om het apparaat weer tot leven te brengen na een verkeerd geïnstalleerd programma of een systeemstoring. Ook is de firmware gedaan voor de russificatie van apparaten.

Een hp PDA flashen
Een hp PDA flashen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - PDA.

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van HP onder Software en drivers (https://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pagetype=s-002&h_lang=ru&h_cc=ru&h_…), download daar de nieuwste firmwareversie voor uw PDA-model. Sluit de PDA aan op de computer, sluit hem aan op het lichtnet. Download en installeer het Boot Loader-programma om de PDA te flashen (https://www.boot-loader.com/rus). Pak het archief met de firmware uit in de map met het Boot Loader-programma, schakel alle antivirusprogramma's en firewalls uit, schakel internet uit. Druk op de toetscombinatie Ctrl + Alt + Del, Taakbeheer wordt geopend. Ga naar het tabblad Processen, klik met de rechtermuisknop op het ActiveSync-proces (wcescomm.exe) en selecteer Proces beëindigen

Stap 2

Start uw PDA in bootloader-modus, druk hiervoor tegelijkertijd op de knoppen Contacts + Itask + Reset, wacht een paar seconden, het HP-logo zou op het scherm moeten verschijnen en Serial kan bovenaan verschijnen. Plaats het apparaat in de USB-slede die op de computer is aangesloten, het opschrift verandert in USB in plaats van Serieel. Om vervolgens de PDA te reflashen, voert u het bestand Bootloader.exe uit vanaf de computer, waarna een venster verschijnt, in dit venster opent u het bestand met de extensie.nbf (uit de map met de firmware). Vervolgens zal het programma de HP PDA onafhankelijk flashen, 20-30 minuten wachten totdat de bewerkingen zijn voltooid, sluit na voltooiing alle vensters handmatig. Koppel de PDA los, druk meerdere keren tegelijkertijd op de knoppen Contacten + Itask + Reset totdat het laden van het besturingssysteem op het scherm verschijnt.

Stap 3

Flash de PDA door de geheugenkaart, steek hiervoor de kaart in de kaartlezer, start het WinHex-programma, open het firmwarebestand, klik op "Volgende", voer de volgende opdrachten uit: Bewerken - Alles selecteren; Bewerken - Blok kopiëren - Hex-waarden; Extra - Schijfeditor - Fysieke media - selecteer de geheugenkaart. Ga dan naar het begin, stel de volgende instellingen in: Bewerken - Klembordgegevens - Schrijven - Ok - Intern; Bestand - Sectoren opslaan - Ja - Ok. De opname op de kaart begint, sluit vervolgens de voeding aan op de PDA, installeer de kaart en ga naar de bootloader-modus. De PDA zal u vragen om de firmware te bevestigen, druk op Actie. Wacht tot het proces is voltooid en start de PDA opnieuw.

Aanbevolen: