Een LG-monitor Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een LG-monitor Flashen Flash
Een LG-monitor Flashen Flash

Video: Een LG-monitor Flashen Flash

Video: Een LG-monitor Flashen Flash
Video: Как исправить мерцание Freesync на мониторе LG 34 "34UM61 (МЕРЦАЮЩИЙ ЭКРАН) 2024, April
Anonim

Monitoren zijn, net als tv's, moeilijk te reflashen. Dit komt door de aanwezigheid van de microschakeling in het ontwerp van het apparaat. Begin niet onnodig met het knipperen van de monitor en zorg ervoor dat u de oude informatie van de chipset naar de computer samenvoegt.

Een LG-monitor flashen flash
Een LG-monitor flashen flash

Noodzakelijk

  • - soldeerbout;
  • - gereedschapsset;
  • - programmeur.

instructies:

Stap 1

Zoek de servicehandleiding voor uw LG-monitormodel. Zonder dit, begin niet te knipperen, omdat dit proces het lossolderen van de microschakeling inhoudt. Maak uzelf vertrouwd met de volgorde van het demonteren van het apparaat en verwijder vervolgens de monitorchip. Wees voorzichtig wanneer u dit doet. Begin bij gebrek aan ervaring met microschakelingen in ieder geval niet zelf te flitsen.

Stap 2

Koop vooraf een programmer om de microschakeling van uw monitor te flashen. Je kunt programmeurs vinden in radiowinkels in je stad, ze ook bestellen in een online winkel of zelf maken als je de vaardigheden hebt om met dergelijke apparatuur te werken, hiervoor moet je het circuit van internet downloaden.

Stap 3

Sluit de programmer aan op de computer en gebruik een speciaal hulpprogramma om de informatie van de aangesloten monitormicroschakeling af te tappen. Dit is nodig om in de toekomst problemen met het nieuwe firmwareprogramma van het apparaat te voorkomen.

Stap 4

Download de nieuwe firmware voor uw monitor. Het is het beste om de programma's te kiezen die specifiek voor uw model zijn geleverd, anders kunt u de monitor beschadigen en moet u contact opnemen met een servicecentrum voor reparatie. U kunt de software gebruiken die beschikbaar is via de volgende link: https://master-tv.com/proshivki/mon/LG-eeprom-memory-dump.html. Houd er rekening mee dat alle firmwareprogramma's die naar uw computer zijn gedownload, vóór de installatie op virussen moeten worden gecontroleerd.

Stap 5

Flash de microschakeling van uw monitor met het gedownloade en op virussen geteste firmwareprogramma met behulp van de programmer. Haal het circuit eruit en breng het terug naar de monitor, waarbij u het stevig op zijn plaats vastzet. Zet hem aan en test de nieuwe software.

Aanbevolen: