Hoe Het Cso-bestand Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Cso-bestand Uit Te Voeren
Hoe Het Cso-bestand Uit Te Voeren

Video: Hoe Het Cso-bestand Uit Te Voeren

Video: Hoe Het Cso-bestand Uit Te Voeren
Video: How to Convert ISO TO CSO/CSO TO ISO [FULL HD] 2024, April
Anonim

Het CSO-bestand is een gezipte virtuele schijf voor een Sony PlayStation-settopbox. Op het netwerk kun je gemakkelijk games in dit formaat vinden. Maar de belangrijkste vraag is hoe je het spel precies moet lanceren? Veel gebruikers die met zo'n bestand worden geconfronteerd, weten immers gewoon niet wat ze er vervolgens mee moeten doen.

Hoe het cso-bestand uit te voeren
Hoe het cso-bestand uit te voeren

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - PSP ISO Compressor 1.4-programma;
  • - Daemon Tools Lite-programma;
  • - lege schijf.

instructies:

Stap 1

Een CSO-bestand is in wezen een gecomprimeerd ISO-beeldformaat. Daarom moet u het voor de volgende stappen naar ISO converteren. Download eerst het PSP ISO Compressor 1.4-programma. U kunt deze applicatie gemakkelijk vinden op internet. Het programma is gratis. Installeer deze applicatie op uw computer. Start het op.

Stap 2

Zoek in het hoofdmenu van het programma de regel Invoerbestand, met daarnaast een bladerknop. Klik op deze knop en geef het pad naar het CSO-bestand op. Iets hieronder staat de regel Uitvoerbestand, klik op de bladerknop naast deze regel en geef de map op om het geconverteerde bestand op te slaan.

Stap 3

Links in het hoofdmenu van het programma staat een lijst met mogelijke acties. Zoek de optie CSO decomprimeren in ISO in deze lijst. Start de conversie door op de knop Comprimeren te klikken. Wacht tot het is voltooid. U hebt nu een afbeelding in ISO-formaat.

Stap 4

Vervolgens moet u het Daemon Tools Lite-programma van internet downloaden. Zorg ervoor dat u tijdens de installatie het item "Gratis licentie" aanvinkt en start vervolgens uw computer opnieuw op.

Stap 5

Voer het programma uit. Na de eerste lancering worden virtuele schijven gemaakt. Klik in het hoofdmenu op het uiterst rechtse pictogram (branden met Astroburn lite). Als u een melding krijgt dat deze optie niet is geïnstalleerd, selecteert u in het dialoogvenster de optie "Nu downloaden".

Stap 6

Na het starten van Astroburn lite komt u in het programmamenu. Er zijn pictogrammen bovenop haar paneel. Wanneer u de muiscursor over het pictogram beweegt, verschijnt er een inscriptie. Selecteer het pictogram waarnaast de woorden "Burn disc from image" verschijnen. Klik in het volgende venster op de bladerknop en geef het pad naar de ISO-afbeelding op.

Stap 7

Plaats vervolgens een lege schijf in uw schijf en selecteer "Start". Wacht tot de schrijfbewerking is voltooid. Houd er rekening mee dat het erg traag zal zijn. Na het voltooien van de bewerking, heb je een game-cd voor je console.

Aanbevolen: