Kaspersky Anti-Virus: Hoe Het Op Een Computer Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Kaspersky Anti-Virus: Hoe Het Op Een Computer Uit Te Voeren
Kaspersky Anti-Virus: Hoe Het Op Een Computer Uit Te Voeren

Video: Kaspersky Anti-Virus: Hoe Het Op Een Computer Uit Te Voeren

Video: Kaspersky Anti-Virus: Hoe Het Op Een Computer Uit Te Voeren
Video: How to scan computer using Kaspersky Antivirus 2024, Mei
Anonim

Moderne mensen hebben geen idee hoe je volledig zonder internetverbinding kunt leven. Reizen op het world wide web gaat echter gepaard met het feit dat de computer wordt bedreigd door een grote verscheidenheid aan virussen. Antivirusprogramma's, waaronder een van de meest gevraagde Kaspersky-antivirusprogramma's, zullen helpen om van dit ongeluk af te komen.

Kaspersky Anti-Virus: hoe het op een computer uit te voeren
Kaspersky Anti-Virus: hoe het op een computer uit te voeren

Noodzakelijk

  • -computer;
  • -het internet;
  • -Kaspersky Anti-Virus.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om Kaspersky Anti-Virus op uw computer uit te voeren, is door een sleutel te gebruiken. U kunt het krijgen na aanschaf van een licentie om een antivirusprogramma te gebruiken. Als u een sleutel heeft, selecteert u tijdens het installatieproces gewoon het menu-item "Activeren met een sleutelbestand" in de installatiewizard. Klik op de knop "Volgende".

Stap 2

Klik daarna op de knop "Bladeren" en selecteer het bestand dat de sleutel bevat. Wanneer u het bestand selecteert, vult u daarna de regels "Nummer", "Datum" en "Type" in met behulp van de informatie die in de sleutel is opgegeven. Als je alles goed hebt gedaan en hier zeker van bent, klik dan op "Volgende". Daarna zou Kaspersky Anti-Virus eindelijk moeten starten en volledig moeten werken.

Stap 3

U kunt proberen de antivirus op nog een andere manier uit te voeren - met behulp van de activeringscode. Dubbelklik op het antiviruspictogram. De afbeelding bevindt zich in de lade, dat wil zeggen in de buurt van het klokbeeld. Daarna wordt het hoofdvenster in het programma geopend. In dit venster moet u het tabblad "Licentie" selecteren. Klik op de knop Toevoegen/Verwijderen om de installatiewizard te starten. Daarna moet u de optie "Online activeren" selecteren en op "Volgende" klikken.

Stap 4

Daarna moet u de activeringscode voor de applicatie invoeren, evenals alle benodigde contactgegevens. Besteed bijzondere aandacht aan hoe u alle nummers en e-mailadressen hebt geschreven. Nadat u alle vereiste informatie hebt ingevoerd, klikt u op "Volgende".

Stap 5

Als u tijdens het proces alles correct hebt gedaan, wordt het programma geactiveerd en vervolgens gestart. U kunt ervoor zorgen dat alle manipulaties correct zijn uitgevoerd als het bericht "Activering was succesvol" op het display verschijnt. In dit geval zal zeker het type licentie en de vervaldatum worden vermeld.

Aanbevolen: