Hoe Het Gedownloade Programma Uit Te Voeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Gedownloade Programma Uit Te Voeren?
Hoe Het Gedownloade Programma Uit Te Voeren?

Video: Hoe Het Gedownloade Programma Uit Te Voeren?

Video: Hoe Het Gedownloade Programma Uit Te Voeren?
Video: [PS2] GRATIS MC BOOT RUNNING GAMES ZONDER FIRMWARE ZONDER DISC GAMES VANAF DE HARDE SCHIJF 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is bijna alles op internet te vinden: afbeeldingen, muziek, video's, teksten en applicaties. Als u net begint een computer onder de knie te krijgen, moet u misschien weten hoe u moet downloaden en vervolgens het programma dat u van het netwerk hebt gedownload, moet installeren en uitvoeren.

Hoe het gedownloade programma uit te voeren?
Hoe het gedownloade programma uit te voeren?

instructies:

Stap 1

Nadat u het gewenste programma hebt gevonden, klikt u op de knop Downloaden die zich in de onmiddellijke nabijheid van de toepassingsnaam bevindt. Als zo'n knop niet bestaat, kan de titel zelf een downloadlink zijn. Klik in dit geval met de linkermuisknop op de link-regel.

Stap 2

De actie beschreven in de eerste stap kan leiden tot een van de twee resultaten. Eerste optie: de download start direct. Geef in dit geval de map op waarin het bestand moet worden opgeslagen, klik op de knop "Opslaan" en wacht tot het downloaden is voltooid. Tweede optie: u wordt doorgestuurd naar de bron waar het bestand is opgeslagen. Zoek en klik op de knop Downloaden en volg de stappen die hierboven in deze stap zijn beschreven.

Stap 3

Zodra het downloaden is voltooid, navigeert u naar de map waar het bestand is opgeslagen. Als het installatiebestand in een archief is ingepakt, pak de gegevens dan uit met behulp van het WinRAR-programma (7ZIP of een ander archiveringsprogramma). Onthoud de map die u hebt opgegeven bij het uitpakken van het bestand.

Stap 4

Zoek het bestand setup.exe of install.exe in de gewenste map. Als er geen dergelijk bestand is, laat u dan leiden door de extensie, zoek het bestand met de naam van het gedownloade programma, dat de "eind".exe zal hebben. Klik erop met de linkermuisknop om de installatie van het programma te starten. Als je geen programma op je computer installeert, start het gewoon niet op (maar er zijn natuurlijk uitzonderingen).

Stap 5

De meeste programma's worden automatisch geïnstalleerd. Wanneer het venster "Installatiewizard" wordt geopend, geeft u de map op waarin de bestanden worden geschreven die nodig zijn om de toepassing te laten werken. Volg daarna de instructies van de "installer" totdat het installatieproces is voltooid. Start uw computer indien nodig opnieuw op.

Stap 6

Zoek naar het startbestand van de geïnstalleerde applicatie in de map waarin u deze hebt geïnstalleerd of in het menu Start. Programma's kunnen ook snelkoppelingen maken op het "bureaublad" en op de "taakbalk" voor snel starten. Klik met de linkermuisknop op het programmapictogram - het zal starten.

Aanbevolen: