Games Starten Vanaf De Kaart

Inhoudsopgave:

Games Starten Vanaf De Kaart
Games Starten Vanaf De Kaart

Video: Games Starten Vanaf De Kaart

Video: Games Starten Vanaf De Kaart
Video: x360key game starten.mp4 2024, Mei
Anonim

De Play Station Portable is uitgerust met een geheugenkaartsleuf. Deze kaart kan niet alleen foto's en muziek opslaan, maar ook games in speciale bestandsformaten.

Games starten vanaf de kaart
Games starten vanaf de kaart

instructies:

Stap 1

Als je een PSP-console gebruikt die is uitgerust met een UMD-schijfstation, kun je SWF-games (Adobe Flash) vanaf de geheugenkaart uitvoeren. U kunt ze op de kaart plaatsen door het apparaat op een computer aan te sluiten via een kabel met een mini-USB-connector of door een kaartlezer te gebruiken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat hoe nieuwer de firmware van de STB, hoe beter deze compatibel is met de nieuwere Flash-versie, dus het is logisch om de software bij te werken. De firmware zelf is gratis, maar je zult enkele tientallen megabytes moeten downloaden via wifi, dus zorg er eerst voor dat je draadloze thuisrouter wordt bediend door een ISP met een onbeperkt tariefplan. Probeer geen gehackte versies te gebruiken in plaats van de originele firmware - het risico bestaat dat de console permanent wordt uitgeschakeld.

Stap 3

Ook na de firmware-update is de console alleen nog compatibel met Flash-applets tot en met de zevende versie. Maak een map op de kaart met de naam FLASH. Start de ingebouwde browser en voer de volgende regel in het URL-veld in: bestand: / flash /

Stap 4

Er wordt een lijst met bestanden in de map weergegeven. Selecteer onder hen degene die u wilt starten, bevestig indien nodig de lancering en begin met spelen.

Stap 5

Als de Flash-applet niet kan worden gestart, schakelt u Flash Player in het consolemenu in. Selecteer hiervoor het menu-item Extra - Instellingen - Instellingen bekijken - Flash en activeer deze.

Stap 6

Latere versies van de PSP-familie van consoles (Go, Vita), die geen UMD-station hebben, gebruiken de geheugenkaart om alle gegevens en programma's op te slaan, inclusief commerciële games van hun eigen formaat. Ga hiervoor met behulp van de ingebouwde browser van de settopbox naar de volgende website:

Stap 7

Registreer je erop en je krijgt meteen de mogelijkheid om gratis en tegen betaling trailers en demoversies van games naar je PSP-geheugenkaart te downloaden - en hun volledige versies. Ze kunnen worden gestart via het menu van het apparaat.

Aanbevolen: