Games Vanaf Je Telefoon Op Je Computer Spelen

Inhoudsopgave:

Games Vanaf Je Telefoon Op Je Computer Spelen
Games Vanaf Je Telefoon Op Je Computer Spelen

Video: Games Vanaf Je Telefoon Op Je Computer Spelen

Video: Games Vanaf Je Telefoon Op Je Computer Spelen
Video: PC GAMES SPELEN OP JE SMARTPHONE! - Tutorial - TechTime 2024, April
Anonim

U kunt games rechtstreeks vanaf uw computer testen zonder ze op uw telefoon te starten of ze elke keer te installeren. Nadat u het programma voor een mobiel apparaat op een pc hebt gelanceerd, kunt u van tevoren beslissen over de functionaliteit van de applicatie en erachter komen of het de moeite waard is om op een telefoon te installeren. Java-emulators helpen u hierbij.

Games vanaf je telefoon op je computer spelen
Games vanaf je telefoon op je computer spelen

instructies:

Stap 1

De emulator simuleert de werking van een mobiel apparaat. De meeste games en applicaties voor telefoons zijn geschreven met de programmeertaal Java en daarom moet u eerst een softwareomgeving op uw computer installeren waarop mobiele hulpprogramma's kunnen worden uitgevoerd.

Stap 2

Ga naar de Java-website en download het nieuwste Java 2 Runtime Environment-pakket. Voer het gedownloade bestand uit en voltooi de installatie volgens de instructies van het installatieprogramma.

Stap 3

Download het emulatorprogramma voor uw telefoonmodel. Meestal kunt u dergelijke hulpprogramma's vinden op de website van de fabrikant van uw apparaat of op internet. Om Nokia met Symbian 9.4 te emuleren, kunt u de Nokia SDK S60 5th Edition downloaden. Samsung SDK's worden voor elke lijn apparaten afzonderlijk geleverd. De meeste Sony Ericsson gebruiken een vergelijkbare Java-machine, wat betekent dat er maar één emulator is: SDK voor CLDS. Installeer de gedownloade applicatie en start deze met de snelkoppeling op het bureaublad of via het menu Start.

Stap 4

In het geopende venster selecteert u het tabblad Bestand - Openen en specificeert u het pad naar het bestand in.jad- of.jar-indeling. Als het spel succesvol is gestart en volledig correct werkt, kun je het veilig naar je telefoon kopiëren.

Stap 5

Als u geen emulator kunt vinden die specifiek is voor uw telefoonmodel, gebruik dan universele hulpprogramma's zoals Java SjBoy, Kemulator of MidpX. Van de tekortkomingen van deze programma's kan worden opgemerkt dat u met hun hulp niet kunt bepalen of de geselecteerde Java op uw apparaat zal werken of niet.

Aanbevolen: