Games Downloaden Naar PSP Vanaf De Computer

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Naar PSP Vanaf De Computer
Games Downloaden Naar PSP Vanaf De Computer

Video: Games Downloaden Naar PSP Vanaf De Computer

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: HOW TO PLAY (PSP) Games On Your PC || 2020 2023, Februari
Anonim

Een grote selectie games voor de Sony PlayStation Portable (PSP)-console kan worden gekocht en gedownload via het PlayStation Network. Gebruik de onderstaande instructies om de game naar je computer te downloaden en op je PSP te installeren.

Games downloaden naar PSP vanaf de computer
Games downloaden naar PSP vanaf de computer

Het is nodig

  • USB naar mini-USB-kabel,
  • Memory Stick Duo-media.

instructies:

Stap 1

Selecteer en download de game van PlayStation Network naar de harde schijf van je computer, met vermelding van de downloadmap. Er kunnen ook gratis demo's worden gedownload om te proberen voordat ze tot aankoop overgaan. Zodra het downloaden is voltooid, zoekt u het gedownloade spelbestand op uw pc.

Stap 2

Steek de Memory Stick Duo - PSP-geheugenstick - in de poort linksonder op de console. Het gedownloade spel wordt uiteindelijk op de kaart opgeslagen, dus zorg ervoor dat je genoeg vrije ruimte hebt op de Memory Stick Duo. Ga hiervoor naar het menu Game en blader naar het item Memory Stick. De hoeveelheid vrije ruimte wordt weergegeven op het pictogram.

Stap 3

Sluit je PSP aan op je computer met een USB-naar-mini-USB-kabel.

Stap 4

Schakel de console in om met de computer te communiceren: Scroll naar beneden in het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant en selecteer de optie USB-modus. Wanneer deze modus is ingeschakeld, wordt op het PSP-scherm een ​​bevestiging weergegeven dat de console in USB-modus staat. U bent nu klaar om het spelbestand van uw computer naar uw spelapparaat te downloaden.

Stap 5

Open Deze computer en dubbelklik op het pictogram voor de PSP-console, dat de computer herkent als het apparaat in de USB-modus staat. Open de PSP-map en vervolgens een map met de naam GAME. Sleep het gewenste PSP-spel of demobestand van een map op je computer naar deze map. Het downloadproces kan enkele minuten duren, afhankelijk van hoe groot het spelbestand is.

Stap 6

Koppel je PSP los van je computer nadat de game naar je PSP is gedownload en verwijder de gameconsole uit de USB-modus. Open in het hoofdmenu Game de optie Memory Stick en druk op de X-toets. Je ziet het gedownloade bestand, vergezeld van een kleine schermafbeelding of video, klaar om het spel te starten.

Populair per onderwerp