Hoe De Snelheid Van De Modem Te Beperken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van De Modem Te Beperken?
Hoe De Snelheid Van De Modem Te Beperken?

Video: Hoe De Snelheid Van De Modem Te Beperken?

Video: Hoe De Snelheid Van De Modem Te Beperken?
Video: How To Setup Wifi Router at Home? How To Setup Wireless Router For Home Wifi? Tenda 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn er veel modemapparaten. Ze bieden allemaal internettoegang. Ze hebben verschillende snelheden, evenals verschillende mogelijkheden en parameters. Gebruikers van modems kunnen een situatie ervaren waarin het nodig is om de verkeerssnelheid te beperken. Over het algemeen kunnen we stellen dat dit niet moeilijk is, maar er zullen wel wat aanpassingen gedaan moeten worden. Er zijn enkele modems waarvan je de snelheid kunt beperken als je naar de LAN-poorten gaat en de gewenste snelheid instelt.

Hoe de snelheid van de modem te beperken?
Hoe de snelheid van de modem te beperken?

Noodzakelijk

Personal computer, software

instructies:

Stap 1

Het uitstekende hulpprogramma NetLimiter doet het werk. Het helpt om de internetsnelheid in elke modem zonder problemen te beperken. Download het programma van internet. Installeer NetLimiter op uw computer en start deze opnieuw op. De installatie wordt voltooid. Schakel NetLimiter in. Er is een optie "Filter maken" op het bedieningspaneel. Door erop te klikken, kunt u filterinstellingen inschakelen.

Stap 2

Om de snelheid in de modem te beperken, moet u een nieuwe regel voor de toepassing toevoegen, bijvoorbeeld een browser. Selecteer in de lijst met voorgestelde processen het proces dat u nodig hebt. Klik in het rechterdeelvenster op het item "Regel toevoegen". Vervolgens verschijnt er een voorstel om de snelheid of transmissie of ontvangst van verkeer te beperken. Raadpleeg een planner die tijdslimieten zal afdwingen.

Stap 3

U kunt het volgende proberen. Ga naar "Start" en klik op het tabblad "Uitvoeren". Schrijf in de "Command Line" het commando gpedit.msc. Ga naar "Beheersjablonen" en klik op "Netwerk" en "Verzender". Klik op het tabblad Ingeschakeld en selecteer een percentage.

Stap 4

Het TMeter-programma helpt u de snelheid te beperken. Download en installeer het op uw computer. Voer het programma uit en er wordt een venster voor u geopend. Aan de linkerkant ziet u een lijst met alle mogelijke acties. U kunt verwijzen naar het item dat u nodig hebt. Ga hiervoor naar "Tellers filteren" of "URL-filtering". Maak daar de nodige instellingen.

Stap 5

Download en installeer NetPolice Lite. Dit is een geweldig hulpprogramma dat internetsnelheidsbeperkingen biedt. Om deze bewerking uit te voeren, hoeft u alleen maar het filter in te schakelen. Om het in te schakelen, moet u het vereiste wachtwoord invoeren in het daarvoor bestemde venster. Op dezelfde manier kunt u filteren uitschakelen. Er zal een indicator op de werkbalk zijn die aangeeft of het filter is ingeschakeld of uitgeschakeld.

Aanbevolen: