Het Toshiba-servicemenu Openen

Inhoudsopgave:

Het Toshiba-servicemenu Openen
Het Toshiba-servicemenu Openen

Video: Het Toshiba-servicemenu Openen

Video: Het Toshiba-servicemenu Openen
Video: Воскрешаем жесткий диск Toshiba 2024, April
Anonim

Met het servicemenu hebt u toegang tot tv-instellingen die niet zijn opgenomen in het normale OSD-menu. Bovendien kunt u enkele servicehandelingen uitvoeren om de werking van de centrale microcontroller te testen, waarmee alle hoofdfuncties van de tv worden bestuurd. Elke fabrikant gebruikt zijn eigen algoritme om een dergelijk menu in te schakelen - hieronder vindt u de vereiste volgorde van acties voor Toshiba-tv's.

Het Toshiba-servicemenu openen
Het Toshiba-servicemenu openen

instructies:

Stap 1

Zet de tv aan met de aan-uitknop op de behuizing en wacht tot het beeld op het scherm verschijnt. Voor de volgende stappen hebt u een afstandsbediening nodig - neem deze, maar ga niet te ver van de tv af, aangezien de bedieningselementen op het lichaam ook bij de bediening betrokken zijn.

Stap 2

Begin met de afstandsbediening - de eerste stap in de reeks zou moeten zijn om op de mute-knop erop te drukken. Deze knop is op de behuizing van de afstandsbediening gemarkeerd met de mute-inscriptie en bevindt zich rechts in de eerste rij van het onderste gedeelte van de knoppen. Afhankelijk van het gebruikte model van de afstandsbediening en de TV zelf, kan de functie van deze knop worden gecombineerd met het commando om naar de volgende teletekstpagina te gaan en de inscriptiepagina + te hebben.

Stap 3

Druk nogmaals op dezelfde knop, maar laat deze deze keer niet los.

Stap 4

Druk op de menu-invoerknop op het tv-scherm terwijl u de mute-toets op de afstandsbediening ingedrukt houdt - deze knop moet een overeenkomstige inscriptie (menu) hebben. Als het Toshiba-model dat u gebruikt niet zo'n knop op de tv-kast heeft, zoek dan naar een klein gaatje, waarachter een microschakelaar zit. Deze besturing kan ook worden gemarkeerd met het labelmenu. Druk met alle mogelijke middelen op de microschakelaar - een lucifer, tandenstoker, haarspeld, naald, enz.

Stap 5

Een indicatie dat het tv-servicemenu is geactiveerd, moet de letter S in de rechterbovenhoek van het tv-scherm zijn. Wanneer het werk in het servicemenu is voltooid, gebruikt u de uit-knop op de tv-behuizing om het af te sluiten.

Aanbevolen: