Hoe Het Herstelmenu Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Herstelmenu Te Openen
Hoe Het Herstelmenu Te Openen

Video: Hoe Het Herstelmenu Te Openen

Video: Hoe Het Herstelmenu Te Openen
Video: Virtual Box Error Failed to Open a Session for the Virtual Machine VT-x is disabled in the BIOS 2024, April
Anonim

Het herstelmenu op PSP is bedoeld voor het herstellen van beschadigde aangepaste firmware van het apparaat, het uitvoeren van de bewerkingen van het installeren van de benodigde plug-ins, het bewerken van processorparameters, enz. Ga als volgt te werk om dit menu te openen.

Hoe het herstelmenu te openen
Hoe het herstelmenu te openen

instructies:

Stap 1

Schakel uw mobiele apparaat uit. Om dit te doen, zet u de schakelaar in de "Uit"-stand en wacht u tot de groene indicator verdwijnt.

Stap 2

Zet je PSP aan door de schakelaar naar de Aan-positie te schuiven terwijl je de rechter Shift-toets ingedrukt houdt.

Stap 3

Houd de Shift-knop ingedrukt totdat het dialoogvenster Herstelmenu verschijnt en maak uzelf vertrouwd met de basisinstellingen van het geselecteerde menu: - Afsluiten - afsluiten van het dialoogvenster; - Registerhacks - start de flash player en wma; - Plugins - installatiemodus voor geselecteerde plug-ins; - CPU-snelheid - de snelheidsparameters van de apparaatprocessor wijzigen; - Geavanceerd - geavanceerde instellingenmodus bedoeld voor geavanceerde gebruikers; - Programma uitvoeren op - de geselecteerde applicatie activeren; - Configuratie - apparaatinstellingen wijzigen; - USB omschakelen - de USB-modus activeren.

Stap 4

Gebruik de optie Skip SCE-logo om de weergave van het Sony-logo bij het opstarten uit te schakelen, of selecteer de optie om beschadigde gegevens te verbergen in de gamedirectory onder Verberg beschadigde pictogrammen (in het configuratiemenu).

Stap 5

Start de officiële Sony-applicaties met behulp van het Game Folder Homebrew-item of schakel het gewenste programma in om automatisch te starten met behulp van het Autorun-programma op / PSP / Game / Boot / EB OOT. PBP-optie (in het configuratiemenu).

Stap 6

Gebruik de functie Geen UMD gebruiken om geselecteerde applicaties zonder schijf te kunnen draaien, of selecteer een van de gewenste opties voor nepregio / vrije regio om de vereiste regio voor UMD-video te definiëren (in het configuratiemenu).

Stap 7

Wijzig de instellingen van het menu Geavanceerde configuratie niet, tenzij dit absoluut noodzakelijk is, aangezien dit kan leiden tot verlies van de functionaliteit van het apparaat.

Stap 8

Geef de gewenste processorsnelheid op in het hoofdmenu met behulp van het item Snelheid in XMB of wijzig de processorsnelheid in applicaties met behulp van de optie Snelheid in UMD / ISO in de map CPU-snelheid.

Stap 9

Gebruik de extra optie om de Enter-knop te wijzigen die wordt geleverd door de directory Registry Hacks en onthoud dat het afsluiten van het apparaat in de herstelmodus alleen moet worden gedaan met de opdracht Afsluiten.

Aanbevolen: