Welke Programma's Moeten Op De Tablet Worden Geïnstalleerd

Inhoudsopgave:

Welke Programma's Moeten Op De Tablet Worden Geïnstalleerd
Welke Programma's Moeten Op De Tablet Worden Geïnstalleerd

Video: Welke Programma's Moeten Op De Tablet Worden Geïnstalleerd

Video: Welke Programma's Moeten Op De Tablet Worden Geïnstalleerd
Video: SEA Programma. Deel 3: Hoe maak je een goede landingspagina. 2024, April
Anonim

Met een tabletcomputer combineer je meerdere voordelen tegelijk in één apparaat: compactheid, autonomie, volop mogelijkheden voor werk en entertainment. In de enorme wereld van tablet-apps moet u iets vinden dat aan uw behoeften voldoet.

Welke programma's moeten op de tablet worden geïnstalleerd
Welke programma's moeten op de tablet worden geïnstalleerd

Meest essentiële programma's

Elke gebruiker heeft applicaties nodig zoals wekker, mail, Skype, browser, camera, kaarten, boeklezer. Als we het hebben over Apple-tablets, dan zijn de meeste van de vermelde programma's erop geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te doen is Skype, Yandex. Maps (of enkele anderen) en bijvoorbeeld de iBooks-lezer van het merk te downloaden. Vervolgens kunt u e-mail verzenden en ontvangen, videobellen, surfen op het web, uw favoriete boeken lezen en nog veel meer.

Naast deze basistoepassingen, Adobe Reader (voor het lezen van pdf-documenten), ABBYY FineReader (voor het maken van scans van documenten), Yandex. Translator, Lingvo (voor vertaling), Yandex. Disk, OneDrive, Google Drive (voor het werken met cloudopslag) en ten slotte toepassingen voor het gebruik van sociale netwerken - Facebook, VK, Twitter, enz.

Programma's voor werk

Als u liever uw tablet gebruikt om uw werk gedaan te krijgen tijdens het reizen, in vergaderingen, op kantoor en meer, bekijk dan de reeks apps om te werken en de productiviteit te verhogen. Op iPad kunt u de volledige Microsoft Office-suite installeren en onderweg met documenten werken. Ook staan er vele professionele toepassingen tot uw beschikking voor het werken met video-, foto- en audiobestanden: iPhoto, iMovie, GarageBand, Adobe Photoshop Express en vele andere. Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat je op een tablet op dezelfde manier kunt werken als op een stationaire computer, maar het bekijken of bewerken van een bepaald bestand is erg handig en snel op de tablet. Programmeurs zullen de handige code-editors waarderen: DraftCode, Textastic, CodeToGo, enz.

Programma's voor onderwijs

Met behulp van een tablet kunt u uw kennis op alle gebieden verbeteren. Let allereerst op de applicatie iTunes U. Hiermee kunt u zich gratis abonneren en luisteren naar lezingen over verschillende onderwerpen van docenten van 's werelds grootste universiteiten. Toepassing zoals LinguaLeo, Babel, Busuu zal helpen bij het leren van vreemde talen. Je onthoudt niet alleen woorden en grammatica, maar doet het op een speelse en leuke manier, waarmee je je voortgang markeert.

Entertainmentprogramma's

Moderne tablets bieden een geweldige kans om een duik te nemen in de wereld van kleurrijke games. Naast de beroemde Angry Birds, Fruit Ninja, Minecraft, Minion Rush, kun je genieten van het spelen van hoogwaardige simulators - Real Racing, Need for speed, Asphalt. Bekijk de populaire nieuwe puzzels zoals Cut the Rope, Threes, Harmony.

Aanbevolen: