Kan Windows XP Opnieuw Worden Geïnstalleerd Op Windows 7?

Inhoudsopgave:

Kan Windows XP Opnieuw Worden Geïnstalleerd Op Windows 7?
Kan Windows XP Opnieuw Worden Geïnstalleerd Op Windows 7?

Video: Kan Windows XP Opnieuw Worden Geïnstalleerd Op Windows 7?

Video: Kan Windows XP Opnieuw Worden Geïnstalleerd Op Windows 7?
Video: Windows XP в 2020. Тоже самое будет с windows 7. 2024, Mei
Anonim

De belangrijkste voordelen en kenmerken van Windows XP zijn misschien bij bijna iedereen bekend, maar helaas is dit besturingssysteem al verouderd en is het vervangen door nieuwe soorten besturingssystemen met een groot aantal verschillende voordelen.

Kan Windows XP opnieuw worden geïnstalleerd op Windows 7?
Kan Windows XP opnieuw worden geïnstalleerd op Windows 7?

Is het mogelijk om Windows XP opnieuw te installeren op Windows 7?

Het besturingssysteem Windows XP werd veel gebruikt in verschillende organisaties en sommigen gebruiken dit systeem nog steeds. Met de komst van Windows 7 begonnen veel gebruikers de kosten en baten af te wegen van het overstappen van het ene besturingssysteem naar het andere. Windows 7 is de perfecte tegenhanger van het hopeloos verouderde Windows XP dat Microsoft tegenwoordig niet eens meer onderhoudt. Helaas is de overgang van het ene besturingssysteem naar het andere onmogelijk zonder moeilijkheden en verschillende beperkingen. Om Windows 7 te installeren, moet de gebruiker eerst Windows XP upgraden naar Windows Vista en pas daarna Windows 7 installeren. Natuurlijk is er een andere uitweg uit deze situatie, die gepaard gaat met de aankoop van een nieuwe computer met pre- geïnstalleerd Windows 7, helaas, een vergelijkbare aanpak in staat om "de portemonnee te raken" hard.

In het geval dat de gebruiker van een pc zich niet druk maakt over de moeilijkheden die gepaard gaan met de "migratie" van het ene besturingssysteem naar het andere, moet hij een aantal van de volgende acties uitvoeren, waarna hij al kan beginnen met het installeren van Windows 7. Eerst moet u een besturingssysteem selecteren en aanschaffen en controleren of het compatibel is met de pc waarop het wordt geïnstalleerd. Vervolgens kunt u met Widnows Easy Transfer een aantal gegevens en instellingen overzetten die voor Windows XP zijn geïnstalleerd.

Windows 7 installeren

Om het besturingssysteem te installeren, moet u de installatieschijf zelf rechtstreeks in het juiste station installeren. Selecteer na het starten van het installatievenster het item "Directe installatie". In dit geval wordt het besturingssysteem gewoon bijgewerkt naar een nieuwe, meer geavanceerde versie (in dit geval naar Windows 7) en verschijnt er een venster om te controleren op belangrijke updates. Nadat het controleren op updates is voltooid, kunt u direct doorgaan naar de installatieprocedure. Om dit te doen, moet u op de knop "Installeren" klikken en de aangepaste (geavanceerde) modus selecteren, waardoor de installatieprocedure van het besturingssysteem begint.

In het volgende venster kan de gebruiker de vereiste partitie voor het installeren van het besturingssysteem selecteren en op de knop Volgende klikken. Het is vermeldenswaard dat zelfs als de gebruiker Windows 7 op dezelfde schijf als het oude besturingssysteem installeert, het wordt opgeslagen in de map Windows.old. Daarna zijn alle stappen voor het installeren van het besturingssysteem vergelijkbaar met de gebruikelijke. De gebruiker moet een naam opgeven, een land, taal en toetsenbordindeling selecteren, een wachtwoord voor het account en een hint invoeren. Daarna vereist het systeem dat u de beveiligingssleutel invoert, die op de doos met de schijf is geschreven. Als het correct is ingevoerd, gaat de installatie verder en wordt er een venster geopend waarin u de tijdzone en instellingen voor het installeren van updates moet opgeven. Daarna begint de procedure zelf direct en wanneer deze is voltooid, werkt de gebruiker al aan Windows 7.

Aanbevolen: