Welke Noodzakelijke Programma's Voor Een Computer Worden Gratis Verspreid

Welke Noodzakelijke Programma's Voor Een Computer Worden Gratis Verspreid
Welke Noodzakelijke Programma's Voor Een Computer Worden Gratis Verspreid

Video: Welke Noodzakelijke Programma's Voor Een Computer Worden Gratis Verspreid

Video: Welke Noodzakelijke Programma's Voor Een Computer Worden Gratis Verspreid
Video: Free Hacker Software and Tools - Top 10 Best Hacking Software | Ethical Hacking Tutorial 2024, Mei
Anonim

Elke moderne personal computer vereist een minimum aan applicaties en programma's die nodig zijn voor comfortabel gebruik. Momenteel kan de meeste software die u nodig hebt gratis van internet worden gedownload. De meest essentiële programma's voor een computer zijn ongetwijfeld een browser, kantoorprogramma's, een PDF-lezer, antivirus en nog veel meer. Hier is een lijst met de beste gratis Windows-programma's die uitstekend werk leveren.

Welke noodzakelijke programma's voor een computer worden gratis verspreid free
Welke noodzakelijke programma's voor een computer worden gratis verspreid free

DrWeb Cure It Antivirus

Onder de zee van gratis antivirussen valt deze applicatie op. Het maakt het mogelijk om uw computer effectief en gratis te genezen van alle virussen. Er zijn echter ook belangrijke beperkingen. Bijvoorbeeld elke keer dat u voor elk gebruik een nieuwe versie van de applicatie moet downloaden die de laatste versie van de virusdatabase bevat. De gratis versie kan niet worden bijgewerkt en bevat geen permanent actieve scanner.

Office-suite Open Office

Er zijn ook veel kantoorsuites, maar ondanks een aantal problemen staat de Open Office-suite op de tweede plaats na Microsoft Office en bevat het het grootste aantal noodzakelijke functies.

VLC-videospeler

Een van de beste videospelers die ook goed werkt op zwakke machines. Naast de mogelijkheid om video vanaf de harde schijf te bekijken, kan het programma ook IP TV-uitzendingen openen. U hoeft alleen het adres van de stream te weten.

K-Lite Codec Pack

Video bekijken op een computer is niet mogelijk zonder de aanwezigheid van zogenaamde codecs. Dit is een pakket dat alle benodigde decompressoren bevat voor het comfortabel bekijken en comprimeren van video's. Het K-lite-pakket is een van de meest bekende en gevraagde van alle analogen.

AIMP-audiospeler

Een audiospeler is nodig om online naar de radio te luisteren en naar uw persoonlijke muziekbibliotheek op uw harde schijf te luisteren. Een geweldig gratis alternatief voor Winamp, dat al zijn functies bevat, zal het werk perfect doen.

Google Chrome-browser

Het is moeilijk om je een moderne personal computer voor te stellen zonder op internet te surfen. Dit vereist zeker een hoogwaardige en snelle browser. De browser van Google is in veel opzichten superieur aan zijn tegenhangers.

Adobe Acrobat reader voor PDF-viewer

Om pdf-bestanden te lezen, heeft u een speciale applicatie nodig. Met Adobe Acrobat kunt u boeken en tijdschriften lezen in pdf-formaat.

Paint. NET grafische editor

Zelfs een beginnende gebruiker zal zeker de eenvoudigste acties met foto's willen uitvoeren - bijsnijden, een minimum aantal effecten toevoegen, de helderheid aanpassen. Bovendien kan er minimale functionaliteit nodig zijn om eenvoudige grafische tekeningen te maken. Dit alles stelt u in staat om de geavanceerde Paint. NET-editor te gebruiken. Het verslaat de standaard Paint op veel manieren. Maar tegelijkertijd is het eenvoudig voor een beginner en zeer effectief.

Gratis firewall FireWall-besturing

Het probleem van ongecontroleerde computertoegang tot het netwerk is al lang bekend. Dit vergroot de kwetsbaarheid van de computer en stelt sommige kwaadaardige toepassingen in staat om verschillende acties op de achtergrond uit te voeren. Om dit uit te sluiten, volstaat het om een gratis firewall te installeren.

Google Picasa Fotoviewer

Om uw computer volledig te kunnen gebruiken, moet u ook een goede fotoviewer hebben. Ter vervanging van de standaard applicatie is Google Picasa perfect.

Aanbevolen: