Hoe Het Verificatieprogramma Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Verificatieprogramma Te Verwijderen
Hoe Het Verificatieprogramma Te Verwijderen

Video: Hoe Het Verificatieprogramma Te Verwijderen

Video: Hoe Het Verificatieprogramma Te Verwijderen
Video: Hoe programma's te verwijderen op Mac | Applicatie permanent verwijderen op Mac 2024, April
Anonim

Als u tussen de vele updates van de Microsoft-website "geluk" had om eerst de update KB905474 (Windows Genuine Advantage Notification) te downloaden en vervolgens te installeren, dan zult u elke keer dat u het systeem opstart, waarschijnlijk een mooi teken zien via het systeemvak "Je hebt mogelijk een nepkopie van de software gekocht. Dit exemplaar van Windows is niet geverifieerd."

Hoe het verificatieprogramma te verwijderen
Hoe het verificatieprogramma te verwijderen

instructies:

Stap 1

Windows Genuine Advantage is een Windows-authenticatieprogramma dat samen met andere updates wordt geïnstalleerd door de verraderlijke Microsoft Windows Update-service. Twee documenten zijn verantwoordelijk voor de permanente weergave van deze plaat: WgaLogon.dll (grootte 231 KB) en WgaTray.exe (grootte 329 KB). Om ze kwijt te raken, drukt u op Ctrl + Alt + Delete om Taakbeheer te openen. Zoek het WGALogon-proces, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer Proces beëindigen en bevestig uw actie. Hiermee heb je het proces "gedood" en kun je overgaan tot verdere acties.

Stap 2

Systeemmappen zijn standaard verborgen, om ze weer te geven opent u het tabblad "Extra" in een willekeurig venster, gaat u naar het menu "Mapopties" en klikt u op het item "Bekijken". Selecteer in het geopende venster het selectievakje "Verborgen bestanden en mappen weergeven" en klik op "Toepassen".

Stap 3

Ga naar de Windows-map, open de system32-map erin, concentreer je aandacht op het WgaTray.exe-bestand. Verplaats het gerust naar de prullenbak. Zoek in dezelfde map het bestand WgaLogon.dll en verwijder het ook.

Stap 4

Open de map system32 opnieuw en navigeer naar de map dllcache. Deze map bevat kopieën van alle bestanden op het geïnstalleerde systeem. Verwijder de kopie van de WgaTray.exe- en WgaLogon.dll-bestanden, anders herstelt Windows ze naar hun oorspronkelijke vorm.

Stap 5

Open het menu Start en klik op de knop Uitvoeren. Als gevolg hiervan wordt een klein venster geopend waarin u regedit invoert en op OK klikt. Hiermee wordt de register-editor gestart.

Stap 6

Verwijder alle WGA-bestanden uit het register, ga hiervoor naar de volgende adressen en verwijder individuele stringparameters: [HKEY_LOCAL_MACHINE => SYSTEM => ControlSet001 => Services => Eventlog => System => WgaNotify] [HKEY_LOCAL_MACHINE => SOFTWARE => Microsoft = >

Windows NT => CurrentVersion => Winlogon => Notify => WgaLogon] [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM => ControlSet002 => Services => Eventlog => Systeem => WgaNotify] [HKEY_LOCAL_MACHINE => SOFTWARE => Microsoft =>

Windows => CurrentVersion => App-beheer => ARPCache => WgaNotify]

Stap 7

Nadat u de installatie ongedaan heeft gemaakt, start u uw computer opnieuw op en het bericht over mislukte verificatie zal u niet meer storen.

Aanbevolen: