Een Prijskaartje Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Prijskaartje Afdrukken
Een Prijskaartje Afdrukken

Video: Een Prijskaartje Afdrukken

Video: Een Prijskaartje Afdrukken
Video: Wat zijn schutbladen van een boek? 2024, Maart
Anonim

Het prijskaartje is een kleine presentatie van het product dat aan de koper wordt aangeboden. Het belangrijkste doel is om de aandacht van de consument te trekken en informatie te verstrekken over het product, de fabrikant, de belangrijkste eigenschappen en de prijs. Om een prijskaartje klaar te maken voor uw werk, moet u zich aan enkele regels houden, die hieronder worden vermeld.

Een prijskaartje afdrukken
Een prijskaartje afdrukken

instructies:

Stap 1

Op de prijskaartjes van verschillende soorten goederen, food en non-food, moet relevante informatie staan. Als u een prijskaartje voor voedingsproducten aan het maken bent om te bedrukken, vergeet dan niet de volgende informatie hierin te vermelden:

• voor goederen naar gewicht - dit is de naam van de goederen, klasse, prijs per kilogram of honderd gram, afhankelijk van het gewicht van het pakket;

• voor goederen die in bulk worden verkocht - de naam van de goederen, de prijs per capaciteitseenheid of loodrecht;

• voor stukgoederen en dranken die door fabrikanten zijn voorverpakt in flessen, blikken, dozen, zakken, enz., - de naam van de goederen, de capaciteit of het gewicht, de prijs voor de verpakking.

Stap 2

Bij het samenstellen van informatie voor het prijskaartje van voedingsproducten dient de koper te letten op:

• productnaam, kwaliteit, prijs per kilogram, liter of stuk;

• voor kleingoederen (parfumerie, fournituren, enz.) - de naam van het product, de fabrikant en de prijs.

Stap 3

Kleur, lettertype en vorm zijn van groot belang bij het opstellen van een prijskaartje. Bij het kiezen van deze componenten moet u allereerst het belangrijkste onthouden:

• informatie over het product op het prijskaartje moet duidelijk en duidelijk zichtbaar zijn voor de koper, dwz. bij het kiezen van een lettertype moet u zich concentreren op een duidelijkere versie;

• groepen van vergelijkbare goederen moeten een enkel formaat en kleur van prijskaartjes hebben, bijvoorbeeld: zuivelproducten - groen; zeevruchten - blauw; keramiek - bruin; non-foodartikelen - oranje, felblauw, rood;

• prijskaartjes van eenvoudige geometrische vormen worden door klanten gemakkelijker waargenomen en onthouden in vergelijking met complexe en ongebruikelijke.

Stap 4

Het zal niet moeilijk zijn om een prijskaartje van een vierkante of rechthoekige vorm af te drukken, zelfs in Microsoft Word. Nadat u de grootte hebt bepaald, maakt u op de pagina een handige oriëntatie voor u, een gewone tabel met cellen van het juiste formaat. Voer in de eerste cel een goed doordachte tekst in die voldoet aan de bovenstaande vereisten. Voeg indien nodig een afbeelding toe. Kopieer de inhoud van deze cel, plak in de rest, sla op en print. U kunt naar eigen goeddunken andere programma's gebruiken die in grote aantallen op internet kunnen worden gedownload.

Stap 5

De laatste fase in de vervaardiging van het prijskaartje is de certificering met de handtekening van de materieel verantwoordelijke of ambtenaar wiens taken deze functie omvatten. Op het prijskaartje staan ook de details van de winkel, die duidelijk en zonder correcties moeten worden aangebracht met een stempel of inkt.

Aanbevolen: