Hoe Java Te Forceren?

Inhoudsopgave:

Hoe Java Te Forceren?
Hoe Java Te Forceren?

Video: Hoe Java Te Forceren?

Video: Hoe Java Te Forceren?
Video: Serveren kan je leren – Bart De Keersmaeker 2024, April
Anonim

Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal die in 1995 door Sun Microsystems is ontwikkeld. De syntaxis lijkt erg op C en C++. Alle Java-programma's zijn gecompileerd tot een byte, die, wanneer ze worden uitgevoerd, wordt geïnterpreteerd door de platformspecifieke virtuele machine. Het voordeel van dit type code is de draagbaarheid.

Hoe Java te forceren?
Hoe Java te forceren?

instructies:

Stap 1

Programmeurs streven ernaar om hun creatie sneller en efficiënter te laten werken. Ze worden vaak geconfronteerd met het probleem van de snelheid van hun programma's. Deze problemen liggen op verschillende vlakken, van de zwakke hardware waarop het programma draait, tot de complexiteit van het algoritme zelf. Het is de moeite waard om de details te begrijpen.

Veel mensen klagen dat er veel databaseverzoeken komen van de applet en dat de gui langzaam wordt bijgewerkt, hoewel de verzoeken zelf snel worden verwerkt. Het vermoeden valt op de webserver zelf of op de applet van de klant. Maar de goeroes antwoorden dat als het "Oracle" is, er een tool is om de meest voorkomende en zwakke verzoeken op te vangen. Filter ook de code zelf en ping het netwerk. En om erachter te komen waar het programma precies vertraagt, tekent u een eenvoudig spoor met de opdracht currentTime.

Stap 2

Los het probleem op van het versnellen van de uitvoering van programma's door hardware. BEA heeft onlangs aangekondigd dat het zijn eigen versie van Java voor servers kan versnellen door software rechtstreeks op processors te laten draaien. Ze zeggen dat ze werken aan het JRockit-project, een versie van hun eigen virtuele machinesoftware die Java-programma's uitvoert die rechtstreeks op de hardware van de computer draaien. Terwijl de meeste Java-versies bovenop een besturingssysteem zoals Windows, Linux of Solaris draaien.

Stap 3

Gebruik andere tips, die talrijk zijn op de forums voor IT-specialisten, maar weet dat elk programma uniek is en dat het allemaal afhangt van het vermogen van de programmeur om dergelijke code te schrijven die vrij beknopt zou zijn en tegelijkertijd de functies zou uitvoeren die van hem worden verwacht hem.

Stap 4

In deze taal hebben ze het C++-objectmodel als basis genomen en ook enkele conflictsituaties ontmanteld die zouden kunnen ontstaan door de fout van de programmeur. Als je in de geschiedenis duikt, het idee zelf werd in 1991 geboren en het project zou eiken - eiken moeten heten, maar omdat deze naam al door een ander bedrijf werd gebruikt, besloten we de Java-taal te noemen. Al snel begonnen de meeste populaire browsers Java-applets op hun webpagina's te gebruiken.

Aanbevolen: