Hoe Java-toepassing Op Pc Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Java-toepassing Op Pc Uit Te Voeren
Hoe Java-toepassing Op Pc Uit Te Voeren

Video: Hoe Java-toepassing Op Pc Uit Te Voeren

Video: Hoe Java-toepassing Op Pc Uit Te Voeren
Video: How to run java app .jar on Pc or Laptop 2024, Mei
Anonim

Wil je een Java-spel vanaf je mobiele telefoon op je computer draaien? Maar dit is een *.jar-bestand. Het is geen uitvoerbaar bestand (programma) van Windows en het besturingssysteem opent het simpelweg niet.

Hoe Java-toepassing op pc uit te voeren
Hoe Java-toepassing op pc uit te voeren

instructies:

Stap 1

Installeer een emulatorprogramma voor mobiele telefoons op uw computer. Dit is een programma dat zich in relatie tot een jar-bestand op precies dezelfde manier gedraagt als een mobiele telefoon. En het jar-bestand "raadt" niet eens dat het op een pc wordt uitgevoerd. Er zijn veel vergelijkbare programma's. Maar hoewel de meeste van hen betrouwbaar werken onder Windows XP, en onder Windows 7, helaas niet altijd. Maar dit is tijdelijk. Programma's worden verbeterd, fouten worden geëlimineerd.

Stap 2

Een van die programma's is Sjboy. U kunt deze bijvoorbeeld hier downloaden: https://mobilux.info/xf/sjboy_rus.zip. Na het uitpakken van het archief is het programma klaar om te werken, er is geen installatie vereist. De ervaring leert dat de meeste programma's voor mobiele telefoons met succes worden gelanceerd met zijn hulp

Stap 3

Om het *.jar-bestand uit te voeren, hoeft u dit bestand alleen maar naar het Sjboy-programmapictogram te slepen en neer te zetten. Deze methode werkt betrouwbaar. Maar met de traditionele verwerkingsmethode - eerst het programma starten en vervolgens het *.jar-bestand openen via het menu "bestand", zijn er fouten.

Stap 4

Maar er zijn momenteel geen universele emulators. Als een *.jar-programma koppig niet normaal wil draaien in een emulator, en je kunt er niet zonder, probeer er dan een ander programma voor te kiezen. Hier zijn nog enkele voorbeelden van dergelijke software:

- KEmulator Lite - Russische versie van het programma

- Minisoyo

- MidpX-emulator

- Micro-emulator

Stap 5

Houd bij het kiezen van een emulator rekening met het volgende: sommige emulators werken niet met jar-bestanden, maar met jad-bestanden. Ze hebben geen programma, maar alleen informatie over waar het programma te downloaden en hoe ermee te werken. Dit is onhandig in vergelijking met rechtstreeks werken met jar-bestanden. Als je al een kant-en-klaar java-bestand op je computer hebt staan, zul je het eerst met een speciaal programma, bijvoorbeeld JADGenerator, naar een jad-bestand moeten converteren.

Aanbevolen: