Hoe De Motor Te Forceren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Motor Te Forceren?
Hoe De Motor Te Forceren?

Video: Hoe De Motor Te Forceren?

Video: Hoe De Motor Te Forceren?
Video: How To Craft a Milanese Bracelet Or Any Types of Chains 2024, April
Anonim

Bij het bouwen van motoren gebruiken bijna alle autofabrieken technologieën die de bron van de krachtbron niet op volle capaciteit verbruiken. Dit wordt gedaan om de levensduur van de producten te verlengen. Veel autobezitters geven echter de voorkeur aan hun ijzeren paard om meer vermogen te ontwikkelen. Het forceren van de motor kan hierbij helpen. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe de motor te forceren?
Hoe de motor te forceren?

Noodzakelijk

Computer, firmware, kabel, turbine, compressor, gereedschap

instructies:

Stap 1

Wat is motorboost? Dit is een toename van het vermogen van de aandrijfeenheid, waardoor de auto een grotere snelheid kan bereiken. Zo'n modernisering van uw auto kan erg hard in uw portemonnee raken, aangezien dergelijke procedures in een autoservice veel geld kosten. Er zijn echter alternatieve methoden om het vermogen van de voedingseenheid te vergroten. Een daarvan is de installatie van een nieuw elektronisch motorregelprogramma. Deze methode is geschikt voor injectievoertuigen. In dergelijke machines is een elektronische eenheid geïnstalleerd, die verantwoordelijk is voor het injecteren van brandstof in de verbrandingskamers. In dit blok is in de fabriek een speciaal programma geïnstalleerd dat verantwoordelijk is voor de besturing van elektronische injectie. Fabrieksprogramma's zijn meestal zacht van aard, dat wil zeggen dat de brandstof gedeeltelijk wordt verbrand. U kunt de nieuwe firmware zelf installeren. Om dit te doen, hebt u het programma zelf in elektronische vorm, een computer en een speciale kabel nodig. Het is noodzakelijk om een connector voor de kabel in het passagierscompartiment te vinden. Verwijder de stekker, sluit de computer met een kabel aan op de auto en installeer het programma. Dit verhoogt het motorvermogen tot 30-35%.

Stap 2

Er is een andere, arbeidsintensiever en duurdere manier om het vermogen te vergroten: het vergroten van de motorinhoud. Standaard stadsauto's hebben doorgaans een cilinderinhoud van ongeveer anderhalve liter. Dit is voldoende om door de stad te reizen. Om meer volume te bereiken, moet de cilinderkop worden geboord. deze procedure houdt in dat de afdekking van het cilinderblok wordt verstevigd. Het is ook de moeite waard om de kleppen te vervangen. Gesmeed zijn het meest geschikt. Onthoud grip. Het kan tenslotte gewoon niet bestand zijn tegen overmatige kracht. De box moet ook nog afgewerkt worden.

Stap 3

Als u het vermogen van uw auto drastisch wilt verhogen, overweeg dan om een compressor of turbine te installeren. De eerste zal de tractie bij lage toerentallen verbeteren en de tweede zal de topsnelheid aanzienlijk kunnen verhogen. Het is vermeldenswaard dat alleen motoren met een volume van meer dan 1,6 liter een turbo kunnen krijgen. Als uw voedingseenheid een kleiner volume heeft, kunt u dit het beste vóór de installatie vergroten. Door de nieuwste elektronische verbrandingssystemen te installeren, kunnen ook enkele tientallen paarden onder de motorkap worden toegevoegd, waardoor de brandstof volledig in de motorcilinders kan verbranden en maximale efficiëntie kan worden geboden. Ten slotte moet worden gezegd dat bijna alle methoden om de motor te forceren het verbruik van de auto verhogen.

Aanbevolen: