Hoe Speel Je Java-spellen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Java-spellen Op Een Computer
Hoe Speel Je Java-spellen Op Een Computer

Video: Hoe Speel Je Java-spellen Op Een Computer

Video: Hoe Speel Je Java-spellen Op Een Computer
Video: How to Play Minecraft - Minecraft Controls Tutorial - Computer (PC - Java Version) | Part 1 2024, April
Anonim

Er zijn een groot aantal populaire Java-spellen die zijn uitgebracht voor mobiele telefoons. Java-toepassingen kunnen ook op een computer worden uitgevoerd door een programma te installeren om met bestanden met de.jar-extensie te werken. Deze hulpprogramma's emuleren de telefoonfunctionaliteit en stellen je in staat bijna elke game uit te voeren die voor mobiele apparaten is uitgebracht.

Hoe speel je Java-spellen op een computer
Hoe speel je Java-spellen op een computer

instructies:

Stap 1

Om games uit te voeren, moet u eerst een virtuele Java-machine installeren. Download het pakket voor het werken met Java op een computer van de officiële site van de Oracle-softwareontwikkelaar. Gebruik hiervoor het overeenkomstige item in het bronnenmenu.

Stap 2

Voer het gedownloade bestand uit en volg de instructies van het installatieprogramma. Na het voltooien van de procedure is het raadzaam de computer opnieuw op te starten om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

Stap 3

Nadat u de virtuele machine hebt geïnstalleerd, kunt u de meeste eenvoudige Java-games uitvoeren die voor uw telefoon zijn ontworpen. Dubbelklik hiervoor met de linkermuisknop op het.jar-bestand van het spel.

Stap 4

Als het spel niet start, moet je een speciaal emulatorprogramma installeren. Onder de meest voorkomende toepassingen van dit type is het vermeldenswaard MidpX, waarmee je bijna elk spel kunt starten. Download dit hulpprogramma met uw browser en installeer het volgens de instructies op het scherm.

Stap 5

Klik na de installatie met de rechtermuisknop op het spelbestand en selecteer "Openen met". Selecteer in het venster dat verschijnt Midp2Exe Complier en klik op "OK". U ziet een afbeelding van de telefoon en een actieve toepassing verschijnt op het scherm.

Stap 6

Je kunt de toetsenbordknoppen gebruiken in plaats van de muis om het spel te besturen. Ga hiervoor naar het gedeelte Instellingen van het programma en wijs de toetsen toe die je wilt gebruiken om het spel te besturen.

Stap 7

Naast de MidpX-emulator zijn er programma's als SJBoy en KEmulator. Deze applicaties hebben vergelijkbare functionaliteit en stellen je in staat om games van elke complexiteit voor verschillende apparaten uit te voeren, evenals de helderheid, graphics en geluid van het scherm aan te passen.

Aanbevolen: