Hoe RAM Toe Te Wijzen Voor Java

Inhoudsopgave:

Hoe RAM Toe Te Wijzen Voor Java
Hoe RAM Toe Te Wijzen Voor Java

Video: Hoe RAM Toe Te Wijzen Voor Java

Video: Hoe RAM Toe Te Wijzen Voor Java
Video: Hardware Filmpje - Ram Geheugen vervangen - IC1A 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem beschikt zelfstandig over het RAM-geheugen dat op de computer is geïnstalleerd om verschillende processen te starten. Maar vaak krijgen sommige programma's niet genoeg bronnen - vooral voor sommige Java-spellen. Het spel Minecraft stelt bijvoorbeeld hoge eisen aan de computerhardware. Om meer geheugen toe te wijzen, moet u enkele aanpassingen maken.

Hoe RAM toe te wijzen voor Java
Hoe RAM toe te wijzen voor Java

instructies:

Stap 1

Om meer geheugen voor Java-toepassingen toe te wijzen, kunt u enkele parameters van de Java-machine die op uw computer is geïnstalleerd, bewerken. Ga naar Start Menu - Configuratiescherm - Programma's. Selecteer Java in de lijst met secties die wordt weergegeven.

Stap 2

Selecteer in het instellingenvenster dat wordt geopend de regel Java - Bekijken. Geef -Xincgc -Xmx768M op in de regel Runtime. Parameters. Als u een 64-bits besturingssysteem hebt, voert u naar wens de hoeveelheid geheugen in die u voor de toepassing wilt toewijzen. Voer bijvoorbeeld in de regel instellingen -Xincgc -Xmx2048M in. Dit geeft de Java virtual machine 2048 MB RAM om te gebruiken.

Stap 3

Nadat u de vereiste gegevens hebt opgegeven, klikt u op de knop "OK" en start u de computer opnieuw op om de gewijzigde instellingen toe te passen. Na het opnieuw opstarten kunt u de gewenste toepassing starten.

Stap 4

Het is ook mogelijk om de geheugentoewijzingsparameters voor de Java-machine te schrijven met behulp van computeromgevingsvariabelen. Klik op het item "Configuratiescherm" in het menu "Start". Klik vervolgens op de link "Systeeminstellingen" - "Systeem". Geef in de sectie die verschijnt "Geavanceerd" - "Omgevingsvariabelen" op. Klik op de knop "Maken".

Stap 5

Voer in het gedeelte Naam _JAVA_OPTIONS in. Stel vervolgens de parameters in die u moet wijzigen - voer de configuratie in -Xincgc -Xmx3G. Opgemerkt moet worden dat in dit geval 3G een geheugentoewijzing van 3 Gigabyte betekent.

Stap 6

Minecraft is een van de meest veeleisende Java-games geworden. In haar profielinstellingen kun je handmatig de hoeveelheid RAM specificeren die je wilt toewijzen. Klik op het gedeelte Profiel bewerken in het spelstartvenster en schrijf de hoeveelheid RAM in de juiste paragraaf. Sla vervolgens uw wijzigingen op. Nu kun je beginnen met het starten van het spel.

Aanbevolen: