Een Beveiligde Schijf Openen?

Inhoudsopgave:

Een Beveiligde Schijf Openen?
Een Beveiligde Schijf Openen?

Video: Een Beveiligde Schijf Openen?

Video: Een Beveiligde Schijf Openen?
Video: AxCrypt beveiligde bestanden openen 2024, April
Anonim

Het openen en kopiëren van een beveiligde schijf houdt niet noodzakelijkerwijs piraterij of hacking in. Schijven zijn kwetsbaar genoeg. Vaak is het nodig om er zeker van te zijn dat de informatie die u nodig heeft veilig wordt opgeslagen. Gespecialiseerde toepassingen kunnen dit probleem helpen oplossen.

Een beveiligde schijf openen?
Een beveiligde schijf openen?

Noodzakelijk

Alcohol 120%

instructies:

Stap 1

Download en installeer een gespecialiseerde toepassing Alcohol 120% op uw computer, waarmee u verschillende bewerkingen tegelijk kunt uitvoeren:

- maak een afbeelding van de gewenste schijf;

- breng de afbeelding over naar een andere schijf;

- emuleer een schijf.

Voer de geïnstalleerde toepassing uit en open het menu Schijfkopie maken in het linkerdeelvenster van het hoofdvenster van het programma.

Stap 2

Specificeer het type gegevens dat op de geselecteerde schijf is opgeslagen in het gedeelte met dezelfde naam in het dialoogvenster van de Imaging Wizard die wordt geopend, of gebruik de optie Data Type Analyzer als het onmogelijk is om precies te bepalen. Selecteer hiervoor de gewenste schijf en klik op de knop "Analyse". Wacht tot de scan is voltooid en selecteer het vereiste gegevenstype in de lijst van het nieuwe dialoogvenster.

Stap 3

Besteed aandacht aan de mogelijkheid van geavanceerde instellingen voor de gemaakte schijfkopie, geboden door het tabblad "Leesopties" en druk op de knop "Start" nadat u de benodigde parameters hebt opgeslagen. Wacht tot het proces voor het maken van de afbeelding is voltooid en zoek het op in de toepassingsmap van Alcohol 120%. Verbind de gemaakte afbeelding als een virtuele schijf en zorg ervoor dat deze werkt.

Stap 4

Een alternatieve methode voor het openen en kopiëren van een beveiligde schijf kan zijn om een andere soortgelijke toepassing te gebruiken - UltraISO. Nadat de vereiste schijf in de schijf is geplaatst, opent u het item "Deze computer" in het hoofdsysteemmenu "Start" en opent u het volumecontextmenu door met de rechtermuisknop te klikken. Geef de opdracht "ISO-afbeelding maken" op en geef de locatie op voor het opslaan van de gegevens.

Stap 5

Gebruik de gespecialiseerde toepassing Daemon Tools om de gemaakte afbeelding te openen. Ga hiervoor terug naar het menu "Deze computer" en zoek de gewenste schijfkopie. Roep het contextmenu van het geselecteerde volume op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Openen" te selecteren. Breng de benodigde bestanden over naar uw harde schijf.

Aanbevolen: