Een Beveiligde Schijf Branden

Inhoudsopgave:

Een Beveiligde Schijf Branden
Een Beveiligde Schijf Branden

Video: Een Beveiligde Schijf Branden

Video: Een Beveiligde Schijf Branden
Video: Schijfjes branden met True Burner 2024, Mei
Anonim

U kunt zonder problemen informatie van elke werkende schijf kopiëren. Hiervoor zijn enkele minuten voldoende. Indien nodig kunt u de schijf op een speciale manier branden, zodat de inhoud niet kan worden gekopieerd. Op deze manier beschermt u uzelf tegen verlies van informatie.

Een beveiligde schijf branden
Een beveiligde schijf branden

Noodzakelijk

Computer, Autolock Wizard-programma, CD-RX-schijven, internettoegang

instructies:

Stap 1

Om beveiligde schijven te branden, hebt u de Autolock Wizard nodig. Download en installeer het op uw computer. U moet ook CD-RX-schijven kopen. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, plaatst u de schijf in het station van uw computer. Voor volgende bewerkingen moet u beheerdersrechten hebben.

Stap 2

Selecteer in het eerste venster van het programma de interfacetaal en klik op "Volgende". Het volgende venster verschijnt, waarin u op de regel "Beveiligde schijven branden met CD-RX-modellen" klikt en vervolgens - "Volgende". Er verschijnt een ander venster waarin u een vinkje moet plaatsen voor de schijfbeschermingsparameters die u nodig hebt. Klik vervolgens op "Volgende".

Stap 3

Verander in het volgende venster niets door op "Volgende" te klikken. Klik vervolgens op de knop "Bladeren" en selecteer de bestanden die u wilt branden. Klik nogmaals op "Volgende" en selecteer in de lijst met bestanden die verschijnt de bestanden waarvoor u bescherming nodig hebt. Voer vervolgens het schijflabel in (het is niet nodig om de standaardnaam te wijzigen), waarna een venster verschijnt waar u het proces van het opnemen van bestanden kunt starten. Vink het vakje "Start opname direct" aan en klik op "Volgende". Er verschijnt een venster met schijfopname-instellingen, klik op "Volgende". Het proces van het opnemen van de schijf begint, waarvan u in het programmavenster op de hoogte wordt gebracht.

Stap 4

CD-RX-schijven hebben ingebouwde schrijfbeveiliging. Ze kunnen ook op de gebruikelijke manier worden geschreven, hoewel de mate van bescherming laag zal zijn. Om de beveiligde schijf op de gebruikelijke manier te branden, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand dat u naar de beveiligde schijf wilt schrijven. Selecteer de opdracht "Kopiëren". Klik vervolgens met de rechtermuisknop op uw schijfpictogram en klik op "Plakken". Kopieer dus alle bestanden die u nodig hebt. Plaats vervolgens de CD-RX-schijf in het optische station. Klik met de rechtermuisknop op het stationspictogram en selecteer de opdracht "Burn to disc". De bestanden worden geschreven.

Aanbevolen: