Een Beveiligde Schijf Overschrijven

Inhoudsopgave:

Een Beveiligde Schijf Overschrijven
Een Beveiligde Schijf Overschrijven

Video: Een Beveiligde Schijf Overschrijven

Video: Een Beveiligde Schijf Overschrijven
Video: Kenteken van een auto overschrijven? - Zo werkt het 2024, April
Anonim

Alle gelicentieerde schijven zijn beveiligd tegen kopiëren. Maar soms moet je het naar een gewone schijf kopiëren, een interessant spel herschrijven of een schijf met muziek maken. Bovendien kunnen er veel verschillende redenen zijn. Meestal zijn dit bestanden die in archieven van internet zijn gedownload. Programmeurs konden de taak gemakkelijk aan door een aantal programma's te maken - virtuele schijfstations. Onder hen zijn Alcohol 120%, BlindWrite, Virtual CD, CloneCD en natuurlijk DAEMON Tools. Het goede aan het programma is dat het een groot aantal verschillende formaten ondersteunt.

Een beveiligde schijf overschrijven
Een beveiligde schijf overschrijven

Noodzakelijk

Personal computer, DAEMON Tools-programma

instructies:

Stap 1

Controleer of je UltraISO op je computer hebt staan. Het wordt meestal samen met de stuurprogramma's van het besturingssysteem geïnstalleerd. Als het er om de een of andere reden niet is, download dan het installatiebestand van internet of installeer het vanaf schijf. Het programma weegt niet veel, dus u hoeft niet veel verkeer uit te geven.

Stap 2

Als u een archief van internet heeft gedownload, hoeft u het alleen maar uit te pakken. Om het archief uit te pakken, klikt u met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand. Klik vervolgens op de knop "Bestanden uitpakken". Geef vervolgens het pad op om bestanden op te slaan. Klik op de knop "Uitpakken". Alle bestanden worden volledig uitgepakt.

Stap 3

Plaats vervolgens de beveiligde schijf in de diskettedrive van uw computer. Ga naar "Mijn computer". Zoek vervolgens de weergegeven schijf en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer het item "UltraISO / ISO-image maken". Selecteer vervolgens een opslaglocatie voor het bestand. Installeer het Daemon Tools-programma. Start daarna de snelkoppeling op het "bureaublad". Onderaan, bij de klok, wordt het programmapictogram geopend. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Afbeelding monteren". Zoek vervolgens naar een afbeelding en open deze. Verwijder de schijf voordat u dit doet.

Stap 4

Ga opnieuw naar "Mijn computer". Vervolgens ziet u een pictogram van de gekoppelde schijf. De schijfnaam kan onder een andere letter staan. Klik met de rechtermuisknop en selecteer de kolom "Openen". Kopieer vervolgens alle bestanden naar uw computer. U kunt hiervoor een map maken en vervolgens dezelfde bestanden naar schijf downloaden, bijvoorbeeld met het Nero-programma. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het kopiëren van schijven niet veel tijd en moeite kost. U dient zich er ook van bewust te zijn dat het kopiëren van gelicentieerde schijven wettelijk strafbaar is, aangezien dit een inbreuk op het auteursrecht is.

Aanbevolen: