Hoe Over Te Schakelen Naar Een Engels Lettertype

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Een Engels Lettertype
Hoe Over Te Schakelen Naar Een Engels Lettertype

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Een Engels Lettertype

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Een Engels Lettertype
Video: Lettertypes Downloaden 2024, April
Anonim

Ondanks het feit dat de meeste gebruikers in hun dagelijkse werk op de computer Russisch gebruiken, moet u het van tijd tot tijd toch naar het Engels overschakelen, bijvoorbeeld om een wachtwoord of andere gegevens in te voeren die niet in het Cyrillisch kunnen worden geschreven.

Hoe over te schakelen naar een Engels lettertype
Hoe over te schakelen naar een Engels lettertype

Noodzakelijk

  • - PC met Windows geïnstalleerd;
  • - Punto Switcher-programma.

instructies:

Stap 1

Als u naar een andere taal moet overschakelen, maar deze voor een lange tijd niet gaat gebruiken, gebruik dan de taalbalk, deze bevindt zich meestal aan de rechterkant van de taakbalk. Door er met de linkermuisknop op te klikken, ziet u een lijst met beschikbare talen, standaard zijn dit Russisch en Engels.

Stap 2

Deze methode lijkt u misschien niet handig, maar er is een alternatieve optie: in alle besturingssystemen van de Windows-familie zijn sneltoetsen beschikbaar voor het wijzigen van de taal, waarmee u de toetsenbordindeling kunt wijzigen zonder de taalbalk te gebruiken. In verschillende versies kan het standaard alt="Image" + Shift of Ctrl + Shift zijn, een van deze combinaties zal waarschijnlijk werken. Sneltoetsen kunnen onafhankelijk worden geconfigureerd, hiervoor gaat u bijvoorbeeld in Windows XP naar het configuratiescherm, selecteert u het item "Regionale en taalopties", en vervolgens de tabbladtalen - in meer detail - toetsenbordinstellingen. Nu kunt u in het venster dat verschijnt nieuwe sneltoetsen configureren.

Stap 3

Ondanks het gemak en de eenvoud van de twee voorgaande methoden, zijn ze misschien niet erg geschikt in het geval dat de taalverandering op het toetsenbord om de paar minuten of zelfs vaker moet plaatsvinden. Als u dergelijke ongemakken bent tegengekomen, zult u zeker de functie van automatisch wisselen van taal met speciale programma's waarderen. De meest populaire daarvan is Punto Switcher, dit hulpprogramma kan de lay-out letterlijk on-the-fly veranderen, wanneer een woord al half of zelfs helemaal is geschreven, waarschuwt hiervoor met een karakteristiek geluidssignaal en belachelijke lettercombinaties worden automatisch omgezet in het woord dat je hebt geschreven. Een bijkomend voordeel van Punto Switcher is dat het een Russische interface heeft en helemaal gratis is.

Aanbevolen: