Hoe Te Vertalen Naar Engels Lettertype

Inhoudsopgave:

Hoe Te Vertalen Naar Engels Lettertype
Hoe Te Vertalen Naar Engels Lettertype

Video: Hoe Te Vertalen Naar Engels Lettertype

Video: Hoe Te Vertalen Naar Engels Lettertype
Video: Google Vertalen Engels-Nederlands Faal? 2024, April
Anonim

Geen enkele Russisch sprekende gebruiker van een pc kan het doen zonder de toetsenbordindeling in het Engels te veranderen, omdat er internetadressen, veel opdrachten en bijnamen in zijn geschreven. Het omschakelen van het toetsenbord naar de Engelse lay-out zal zelfs voor een onervaren gebruiker niet moeilijk zijn, en er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Hoe te vertalen naar Engels lettertype
Hoe te vertalen naar Engels lettertype

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om uw toetsenbord in een Engels lettertype te vertalen, is door een speciaal hiervoor ontworpen sneltoets te gebruiken. In de instellingen van de meeste besturingssystemen is deze sneltoets standaard "Alt + Shift". Druk eerst op Alt en druk vervolgens, zonder deze los te laten, op Shift. De toetsenbordindeling wordt gewijzigd in Engels en deze wijziging wordt weergegeven in de taalbalk, die zich in de rechterbenedenhoek van het scherm, links van de klok, bevindt. De huidige lay-out wordt aangegeven door twee symbolen: erop RU - Russisch, EN - Engels.

Stap 2

U kunt ook de toetsenbordindeling wijzigen zonder gebruik te maken van sneltoetsen. Om het toetsenbord in een Engels lettertype te vertalen, beweegt u de muiscursor over de taalbalk en klikt u erop met de linkermuisknop. Daarna verschijnt bovenaan een lijst met alle mogelijke toetsenbordindelingen. Plaats de cursor op de regel met het opschrift "EN English" en klik erop met de linkermuisknop. Het toetsenbord schakelt over naar de Engelse lay-out.

Stap 3

Onder andere het proces van overstappen naar de Engelse lay-out kan geautomatiseerd worden. Download hiervoor het programma Punto Switcher. Na de installatie begint het programma op de achtergrond te draaien en telkens wanneer u een reeks letters begint te typen die atypisch zijn voor de gegeven taal, zal het programma automatisch de toetsenbordindeling wijzigen. Deze oplossing verbetert het gemak van werken op een computer aanzienlijk.

Aanbevolen: