Hoe Over Te Schakelen Naar Engels Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Engels Op Een Computer
Hoe Over Te Schakelen Naar Engels Op Een Computer

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Engels Op Een Computer

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Engels Op Een Computer
Video: Windows 10 taal wijzigen Engels naar Nederlands 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem maakt het mogelijk om te werken met documenten die in verschillende talen zijn opgesteld. U kunt van invoertaal wisselen met behulp van het toetsenbord of de taalbalk.

Hoe over te schakelen naar Engels op een computer
Hoe over te schakelen naar Engels op een computer

instructies:

Stap 1

De toetsencombinatie voor het overschakelen naar een andere taal wordt ingesteld tijdens de installatie van het systeem. Meestal wordt een combinatie van Shift + Alt en Shift + Ctrl aangeboden om uit te kiezen. Druk op deze toetsen om over te schakelen naar Engels.

Stap 2

U kunt de huidige taal ook wijzigen door met de linkermuisknop op de taalbalk in de taakbalk te klikken en En te selecteren in de lijst. Als u tijdens de installatie van Windows Russisch als hoofdtaal heeft geselecteerd en u wilt dit nu wijzigen in Engels, dan kunt u dit doen in de instellingen van de taalbalk.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram om het vervolgkeuzemenu te openen en markeer "Opties …". Vouw in het gedeelte 'Standaardinvoertaal' de lijst uit en selecteer 'Engels'. Bevestig de wijziging door op OK te klikken.

Stap 4

Hier kunt u ook de sneltoets voor taalselectie wijzigen. Klik onder Instellingen op Toetsenbordopties. Pas in het venster "Meer opties …" de "Sneltoets wijzigen" toe om de juiste combinatie te selecteren. Stel in een nieuw venster de gewenste combinaties in en klik op OK om uw keuze te bevestigen.

Stap 5

Als er geen taalbalk in de lade is, probeer deze dan te herstellen. Vouw in het "Configuratiescherm" het knooppunt "Regionale en taalopties" uit en ga naar het tabblad "Talen". Klik op "Details", dan onder "Instellingen", "Taalbalk". Plaats de vlag in het selectievakje "Taalbalk weergeven …" en klik op OK om te bevestigen.

Stap 6

Als de knop "Taalbalk" niet actief is, klikt u op het tabblad "Talen" op "Meer", gaat u naar het tabblad "Geavanceerd" en schakelt u in het gedeelte "Systeeminstellingen" het vinkje uit naast "Extra tekstservices uitschakelen". Als de vlag al niet is aangevinkt, vink deze dan aan en klik op OK om te bevestigen. Ga vervolgens opnieuw naar het tabblad "Geavanceerd" en schakel dit selectievakje uit.

Aanbevolen: