Geluiden Opnemen In De COP

Inhoudsopgave:

Geluiden Opnemen In De COP
Geluiden Opnemen In De COP

Video: Geluiden Opnemen In De COP

Video: Geluiden Opnemen In De COP
Video: GELUID OPNEMEN || Audacity Tutorial [Nederlands/Dutch] 2024, Mei
Anonim

Het geluid wordt ingeschakeld in het spel Counter Strike met behulp van de standaardmethode voor het invoeren van console-opdrachten. Maar het afspelen van muziek via een microfoon vereist de installatie van extra software.

Geluiden opnemen in de COP
Geluiden opnemen in de COP

instructies:

Stap 1

Gebruik de standaard console-opdrachtmethode om uw Counter Strike-geluidsinstellingen aan te passen:

- hisound - om geluid van hoge kwaliteit mogelijk te maken;

- playvol - om het afspeelvolume van de demo in te stellen;

- s-2dvolume - om het maximale 2D-geluidsniveau in te stellen;

- s-a3d - inschakelen (1) en uitschakelen (0) A3D-technologie:

- nosound - demp het geluid.

Stap 2

Vouw de map cstrike in SteamApps / gebruikersnaam / counter-strike / cstrike uit om muziek in te stellen via de microfoon en zoek een bestand met de naam autoexec.cfg. Open het gevonden bestand in Kladblok en typ de eerste regel in

alias hiss-START "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; + voicerecord; alias ToggleWAV hiss-STOP".

Stap 3

Ga naar de volgende regel en voer alias hiss-STOP "voice_inputfromfile 0; voce_loopback 0; -voicerecord; alias ToggleWAV hiss-START" in.

De derde regel zou eruit moeten zien als alias ToggleWAV "hiss-START", en het document eindigt met voice_fadeouttime 0. Sla uw wijzigingen op.

Stap 4

Download en installeer de toepassing Half-Life Sound Selector (HLSS) op uw computer. Start het programma en open het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster. Geef de opdracht Opties op en klik op de knop Bladeren in het dialoogvenster dat wordt geopend. Selecteer de cstrike-map en bevestig uw keuze door op OK te klikken.

Stap 5

Start het spel en typ de console bind del "ToggleWAV" om deze toets te gebruiken bij het stoppen van de muziek. Verlaat het programma. Zorg ervoor dat u de gewenste audiobestanden in WAV-indeling opslaat of converteert. Gebruik sneltoetsen om elke geselecteerde melodie te associëren. De betekenis van deze actie is de mogelijkheid om de muziek die tijdens het spel wordt gespeeld met één toetsaanslag te veranderen.

Stap 6

Start de geïnstalleerde HLSS-applicatie en start het spel. Selecteer de gewenste melodie door op de toegewezen toets te drukken en speel deze af door op de Del-toets te drukken.

Aanbevolen: